Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie będę pisać "nie stresuj się" bo mi samej, by się to przydało. Każdy taki nastrój to sygnał od organizmu, byle się w nim nie pławić. Jak nie pomaga standardowy zestaw na poprawę humoru, to czekam do rana i zawsze mija. Jak rano nie mija, to już bym chyba do psychologa dzwoniła. Uściski.
Dziewczyny ja zaczęłam zagłębiać się w temat kosmetyków dla Młodej, oszaleć można od tych wszystkich produktow... To moje pierwsze dziecko wiec wiadomo, ze jestem w tym temacie zielona... Znalazłam w internecie fajna stronkę o mamie chemiczce, która sprawdza składy kosmetyków do pielęgnacji dzieci, polecam! www.srokao.pl, druga fajna stronka zaraz po mamie-ginekolog
Jak widze większość moich znajomych sugeruje się marka i dobra reklama produktów, prym wiedzie oczywiście firma pampers(pieluszki i chusteczki) oraz inne drogie lecz markowe produkty, jakie jest wasze zdanie w temacie?? Ucieszyłam się z dobrych recenzji rossmanowskiej marki babydream, nie ukrywam ze koszty się liczą...byłabym głupia gdybym pisała, ze nie. Większość z Was jest już namusiami, podzielicie się doświadczeniem w temacie kremów,maści, balsamów, oliwek, chusteczek, pieluszek???
Nastrój to bardziej efekt problemów prywatnych, a stres związany z dzieckiem. Czas leci naprawdę szybko. Zaraz do ginekologa... To mi spędza sen z powiek. Nie wiem czy robię wszystko dobrze, nie wiem, czy się dobrze przygotowuję na przyjęcie dziecka... Czy jest tu jeszcze jakaś mama, która nie zdecydowała się na szkołę rodzenia?
Ja nie byłam w żadnej ciąży. Ale teraz, będąc w trzeciej myślę sobie, że mogłam iść w pierwszej. Ale nie było czasu i mieszkałam na zadupiu. Nie miałam wtedy prawka i opcji dojazdu, bo ani autobusu ani nic. Każda matka martwi się, jak to będzie. I żadna Ci nie powie, że jest różowo, że na wszystko była gotowa. Chyba, że te instagramowe prowadzące profile tylko dla lansu. U takich jest cukierkowo wręcz. Urodzenie dziecka to taka "cała prawda o macierzyństwie. Nie dowiesz się póki nie przeżyjesz. I wierz mi, z każdą kolejną ciążą obawy są te same. Z tym, że ja już wiem, że damy radę, jakoś to będzie. A pierworódka jest bardziej nieświadoma, chociaż myślę że ta świadomość chociaz w teorii mocno wzrosła w ostatnich latachNastrój to bardziej efekt problemów prywatnych, a stres związany z dzieckiem. Czas leci naprawdę szybko. Zaraz do ginekologa... To mi spędza sen z powiek. Nie wiem czy robię wszystko dobrze, nie wiem, czy się dobrze przygotowuję na przyjęcie dziecka... Czy jest tu jeszcze jakaś mama, która nie zdecydowała się na szkołę rodzenia?
Dziewczyny ja zaczęłam zagłębiać się w temat kosmetyków dla Młodej, oszaleć można od tych wszystkich produktow... To moje pierwsze dziecko wiec wiadomo, ze jestem w tym temacie zielona... Znalazłam w internecie fajna stronkę o mamie chemiczce, która sprawdza składy kosmetyków do pielęgnacji dzieci, polecam! www.srokao.pl, druga fajna stronka zaraz po mamie-ginekolog
Jak widze większość moich znajomych sugeruje się marka i dobra reklama produktów, prym wiedzie oczywiście firma pampers(pieluszki i chusteczki) oraz inne drogie lecz markowe produkty, jakie jest wasze zdanie w temacie?? Ucieszyłam się z dobrych recenzji rossmanowskiej marki babydream, nie ukrywam ze koszty się liczą...byłabym głupia gdybym pisała, ze nie. Większość z Was jest już namusiami, podzielicie się doświadczeniem w temacie kremów,maści, balsamów, oliwek, chusteczek, pieluszek???
Raczej standard. Mamy tu mamy juz z 10+ jak i takie co ledwo coś przybraly. Nie ma się co za bardzo przejmować.Cześć dziewczyny, ja z wami od samego początku ale udzielam sie tu naprawdę bardzo żadko. Mam pytanie czy tylko ja przejmuje się tak dochodzącymi kilogramami? Nie ułatwia sytuacji mijania mama.. które niby żartem śmieje się z tego ze ciagle „rosnę” w 24 tc 7kg na plusie, nie wiem czy to nie za dużo? Młody ważył w 23 tc 472g wiec nie wiem skąd tyle na plusie tym bardziej ze widać u mnie tylko po brzuszku i cyckach