reklama
Kurcze widze co przychodnia to "obyczaj"
Mi powiedzieli ze juz z ta cytryna nie mozna.A smakowa zebym sobie w aptece kupila.W pierwszej ciazy moglam.Mi tez powiedziala, zeby po korytarzu nie chodzic, raczej siedziec.Gdzies pisal ktos ze mogl..

Misty29
Fanka BB :)
Jak robiłam krzywą w 2016 roku to w tym samym laboratorium jedna pielęgniarka pozwoliła mi dodać cytryne, a pół godziny później inna nie pozwoliła kolejnej dziewczynie. Też nie wiem dlaczego takie różne standardy są.Kurcze widze co przychodnia to "obyczaj"Mi powiedzieli ze juz z ta cytryna nie mozna.A smakowa zebym sobie w aptece kupila.W pierwszej ciazy moglam.Mi tez powiedziala, zeby po korytarzu nie chodzic, raczej siedziec.Gdzies pisal ktos ze mogl..
![]()
slodkatrojeczka
Ja mam termin 7.07Hmm to ja mam na 6.07, ciekawe jak oni to liczaTo dobrze, ze juz lepiej.Mi tez czasami tak sie chce spac, ze nie wiem
![]()
slodkatrojeczka
O tak to wygląda w aplikacji
Myslniczek
Mi lekarz zawsze mowi zeczety tydzien dlatego ja tak mowieO tak to wygląda w aplikacjiZobacz załącznik 958365
slodkatrojeczka
Moja zawsze mówi o rozpoczętym ale zapisuje skończoneMi lekarz zawsze mowi zeczety tydzien dlatego ja tak mowie.
Dzieki słodka trojeczka, teraz to bardziej mi wytlumaczyłaś niż lekarzJa mam termin 7.0726+2. Ty masz 26+3, 26 tygodni skończyłaś w sobotę. Liczymy do +6, siodmy dzień to już kolejny tydzień +0. Mamy skończone 26 tygodni, leci 27 tydzień. Jak pyta mnie położna o tydzień ciąży, mówię "skończone 26"
To tak jak urodzisz dziecko. Dziecko ma zero miesięcy ale jest w pierwszym miesiącu życia
![]()

reklama