Myslniczek
Fanka BB :)
Kciuki zaciśnięteJa w pierwszej ciazy bylam.16+. Z tym ze od 30 tyg bylam na diecie. Pewnie gdyby nie to, to byloby wiecej.
Za chwile zbieram sie na usg i mdli mnie z nerwow. Napisze po.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kciuki zaciśnięteJa w pierwszej ciazy bylam.16+. Z tym ze od 30 tyg bylam na diecie. Pewnie gdyby nie to, to byloby wiecej.
Kochana ja mam na plusie 3kg w ciąży ale tak przed ciąża maialm prawie 50kg nadwagę. Otyłość.U mnie +7 kg na plusie. Złamało mnie to na tyle, że na forum prawie w ogóle nie zaglądam.
Gratuluję dziewczyny, że Wam tak dobrze idzie z utrzymaniem wagi.
Wizytę mam we czwartek, ale mnie to nie cieszy.
Kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Ja w pierwszej ciazy bylam.16+. Z tym ze od 30 tyg bylam na diecie. Pewnie gdyby nie to, to byloby wiecej.
Trzymamy kciuki mocno!!!Ja w pierwszej ciazy bylam.16+. Z tym ze od 30 tyg bylam na diecie. Pewnie gdyby nie to, to byloby wiecej.
Poprzednią ciąże przytyłam 24 kilo [emoji4] Moment spadło. Teraz już 3 mi przyfasoliło w miesiąc [emoji43] a tu dopiero 17 tydz. Nie objadam się, bo raczej większość ląduje w wc. Taki urok. Tycie z powietrza [emoji23][emoji23] Więc się nie przejmuj.U mnie +7 kg na plusie. Złamało mnie to na tyle, że na forum prawie w ogóle nie zaglądam.
Gratuluję dziewczyny, że Wam tak dobrze idzie z utrzymaniem wagi.
Wizytę mam we czwartek, ale mnie to nie cieszy.
J potrafię i 5 jabłek na raz zjeść [emoji85]Poprzednią ciąże przytyłam 24 kilo [emoji4] Moment spadło. Teraz już 3 mi przyfasoliło w miesiąc [emoji43] a tu dopiero 17 tydz. Nie objadam się, bo raczej większość ląduje w wc. Taki urok. Tycie z powietrza [emoji23][emoji23] Więc się nie przejmuj.
Wy o gofrach a u mnie dziś racuszki. Oczywiście dzień bez jabłek dniem straconym [emoji23][emoji23]
No coś Ty, przed świętami u nas nie dość, że kolejka do paczkomatu, to obok kurier z InPostu wydawał paczki z auta, bo nie weszły do paczkomatu. I tak stał chyba od 14 do 21.40. Dostałam wtedy smsa że trzeba do niego podejść.Ale jaja, stoję w kolejce do pczkomatu. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło [emoji23]