reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Super że wszystko ok. Fajnie ze chłopak a mała się przyzwyczai :) a sprawdzali szyjke? Mi sprawdzili. Widzę że byłaś w tej samej "firmie" co ja :)
Nie, tu tylko opcje skanu byly. W poniedzialek mam polozna i ja poprosze zeby mi sprawdzila.
Super ze z dzidzia wszystko dobrze! Julka się przyzwyczaić na pewno, niech wybiera z Tobą wyprawkę dla brata [emoji4]
Wlasnie wyprawka! Musze zaczac od zera, poza lozkiem i wanienka. Mialam czuja ale ludzilam sie na panne. No ale wazne aby zdrowy byl.

Nie, tu tylko opcje skanu byly. W poniedzialek mam polozna i ja poprosze zeby mi sprawdzila.Wlasnie wyprawka! Musze zaczac od zera, poza lozkiem i wanienka. Mialam czuja ale ludzilam sie na panne. No ale wazne aby zdrowy byl.
Dzieki za kciuki Dziewczynki i przepraszam ze taka ostatnio atmosfere stresowa robie. Postaram sie mniej uzalac [emoji6][emoji8]
No to do dzieła [emoji16][emoji16] może właśnie Julce spodoba się wybieranie tego wszystkiego i się przekona [emoji6] i nie przepraszaj bo miałaś prawo się martwić [emoji6]

Dzieki za kciuki Dziewczynki i przepraszam ze taka ostatnio atmosfere stresowa robie. Postaram sie mniej uzalac [emoji6][emoji8]

Ohh nie użalasz się !!! Prawdziwe użalanie ja dziś odstawiłam dla męża. Był pierwszy w domu i poprosił żebym mu pizzę odebrała po pracy. Odebrałam pizzę i zaczęło mi w aucie śmierdzieć , wiec zaczęłam płakać [emoji23] prawie 20 min jechałam do domu płacząc (i to nie łkając tylko rycząc). Wpadłam do domu taka zapłakana i nie mogłam się uspokoić i prosto na kanapę (pizzę zostawiłam w aucie) i biedak myślał ze coś mi się stało [emoji24]

Gratulacje Synka !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry