reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
A nie masz zaznaczone w opisie?
I ma rację jak coś to dzwoń ile wlezie. Ja to i dwa razy dziennie zdzownilam.
Ennis mam tylko tak. Poza tym ze lozysko jest z przodu i dziecko bokiem.
20190129_185843.jpeg

Czy tylko jA jeszcze nie czuje ruchów ? ;)
Ja też nie, bo bulgotanie i pęknięcia które kilka razy czułam, to raczej gazy :-)
U mnie +7 kg na plusie. Złamało mnie to na tyle, że na forum prawie w ogóle nie zaglądam.
Gratuluję dziewczyny, że Wam tak dobrze idzie z utrzymaniem wagi.
Wizytę mam we czwartek, ale mnie to nie cieszy.
Każda z nas jest inna, jedne jeszcze na minusie, inne stoją w miejscu, a inne mają kilka kg na plusie. To wszystko nie ważne, zrzucimy po porodzie, teraz najważniejsze aby dzidzia była zdrowa, a mamusia dobrze się czuła. Głowa do góry [emoji8]
Miałam poduszkę pod nogi. Tylko wyszłam do toalety i już nie mam [emoji13]Zobacz załącznik 938146
Słodziak [emoji173]
My juz po. Na usg wszystko wyglada dobrze, nie widac zadnej przyczyny plamien. Serce mocne no i bedzie chlopak. Julka poplakala sie i zaczela spazmowac, ze chciala siostre.
Zobacz załącznik 938171
Super, bardzo dobre wieści :-) Ale duży już chłopak [emoji173]

My juz po. Na usg wszystko wyglada dobrze, nie widac zadnej przyczyny plamien. Serce mocne no i bedzie chlopak. Julka poplakala sie i zaczela spazmowac, ze chciala siostre.
Zobacz załącznik 938171

Dzieki za kciuki Dziewczynki i przepraszam ze taka ostatnio atmosfere stresowa robie. Postaram sie mniej uzalac [emoji6][emoji8]

Cieszę się bardzo, że wszystko ok. I naprawdę nie masz za co przepraszać. Miałaś powód do stresu a i tak jak na ciężarna to byłaś całkiem wyluzowana i mało narzekająca[emoji23][emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry