mEwa_87
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wizytę...Hej, zaczelam plamic krwia.... mam wizyte za godzine u poloznej. Moze wysle mi na usg a moze kaze czekac. Jestem dziwnie spokojna, ale tez nie czuje sie w ciazy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za wizytę...Hej, zaczelam plamic krwia.... mam wizyte za godzine u poloznej. Moze wysle mi na usg a moze kaze czekac. Jestem dziwnie spokojna, ale tez nie czuje sie w ciazy.
WitajDzień dobryjak się macie? U Was też pierwszy śnieg w tym roku?
![]()
kocham jesień jak i zimę więc dla mnie rewelacja
Będziesz na pewno pięknie wyglądać czy z większym czy z mniejszym brzuszkiemU mnie szaro, buro i byle jak. Poziomu smogu wolę nawet nie sprawdzać.... Dzieci tylko do przedszkoli i z powrotem. Mnie się w ogóle nie chce z domu wychodzić, ale muszę tę betę powtórzyć. Starego wysłałam po zakupy, bo ma dziś urlop. A co! ;-)
A z objawów to mam tkliwe piersi. No i brzuch mi się powiększa. Ale ja szybko dostanę brzucha. Po dwóch ciążach, w tym jednej podwójnej, mięśnie mam totalnie rozluźnione. No i przyznaję bez bicia, z jakimś wielkim entuzjazmem nie pracowałam nad nimi po ostatnim porodzie.... to teraz będę wyglądała w trzecim miesiącu jak w dziewiątym bym byla hehe.
powiem Ci ze ja miałam najmniejszy brzuszek w 3 ciazy i o dziwo widoczny był delikatnie dopiero w 6 miesiacu
jak wspomnę moja pierwsza ciążę to wyglądała jak Orka

Bądź dobrej myśli mocno trzymam kciuki i jestem z Tobą !!!!Hej, zaczelam plamic krwia.... mam wizyte za godzine u poloznej. Moze wysle mi na usg a moze kaze czekac. Jestem dziwnie spokojna, ale tez nie czuje sie w ciazy.

trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo ok!! dawaj znaka jak cie zbadająHej, zaczelam plamic krwia.... mam wizyte za godzine u poloznej. Moze wysle mi na usg a moze kaze czekac. Jestem dziwnie spokojna, ale tez nie czuje sie w ciazy.
Hej, zaczelam plamic krwia.... mam wizyte za godzine u poloznej. Moze wysle mi na usg a moze kaze czekac. Jestem dziwnie spokojna, ale tez nie czuje sie w ciazy.
Pociesz się, że niedługo będziesz uczyć jazdy na nartach małego brzdącamoj facet napalil sie na narty... w gorach sniegu napadalo. pojechal do pracy ale zaraz wrocil bo sprawdzil na kamerach na stoku ze sniegu full wiec tydzien urlopu hahaha [emoji23] moj maniak... a mi sie nie usmiecha jechac bo tylko bedzie mi smutno ze nie moge pojezdzic z nim![]()