U
użytkownik 902
Gość
Po CC, jeśli stan matki i dziecka na to pozwala, w moim szpitalu dziecko od razu jest z mamą, więc tu nie ma żadnej różnicy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na czym śmigasz? Ja na crossie Honda CRF 450 po szosach Ducati S2R Monster. Wyszykowany na nowy sezon będzie musiał poczekać ...W sobotę robiłam badania, wszystko w normach, w środę wizyta i podejrzę co tam słychać u mojego maleństwaw ogóle kiedyś czytałam, że pH moczu może świadczyć o płci ale nie pamiętam przy jakim jest konkretna płeć, przy synu miałam 5, przy córce 6-7, ciekawe czy teraz też się pokryje bo mam pH 5 czyli powinien być chłopak
![]()
Ja poprzednio rodziłam sama tylko dlatego że mąż był zagranicą. Byliśmy umówieni że jak się zacznie to on wyjedzie z Fr. Teraz chciałabym żeby był tylko do wejścia na salę porodowa.Dziewczyny, kiedy oficjalnie rozpoczyna się 2 trymestr? 13t1d czy 14t0d?
Jutro mam wizytę u mojego ginekologa i nie mogę uwierzyć, ale mój mąż, którego ciąża bardzo cieszy, ale nie chciał widzieć usg nagle się zdecydował. Powiedział, że weźmie wolny wieczór w pracy i pojedzie ze mnąhi hi Może tak samo dojrzeje do porodu rodzinnego. Chciałabym, żeby wtedy ze mną był, ale on nie jest do tego przekonany. Jak z nim rozmawiałam, to mówił, że będzie bardzo przeżywał moje bóle i obawia się, że będzie krzyczał na pielęgniarki i lekarzy
A wy jak rodziłyście? Same, czy z kimś? Macie jakieś plany już?