Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No wiem właśnie... Założę sobie cenzurę na te wszystkie fora. Oprócz naszegoU mnie też spadł śniega dziś oficjalnie mam 11+0, weszłam właśnie w 12 tydzień
@Wyjątkowa Marta internet to zło, nie czytaj głupot. Każda ciąża to indywidualna sprawa, po co masz się denerwować. Będzie dobrze![]()
No wiem właśnie... Założę sobie cenzurę na te wszystkie fora. Oprócz naszego
@Aguu za Twoją namową zakupiłam dwie świetne książki:
Kaz Cooke "ciężarówką przez 9 miesięcy"
Jordan Reid "być w ciąży i (nie) zwariować" antyporadnik dla przyszłych rodziców.
@kasiaaa_k89 tego będę się trzymaćpo prostu weszłam na strasznie głupi wątek na pewnym forum...
@malina2312 piękna choinka!!! Aż chyba ubiorę w tym tygodniu swoją
@Miki123 my zamówiliśmy większość przez internet. Staramy się unikać centrów handlowych przed świętami
Gdzie kupujesz ten sok? Szukałam już w kilku sklepach i nicJa polecam żurawinę i sama też pije sok 100% z żurawiny kwaśny, ale daję radę wypić. Też mam problemy z moczem jakaś infekcja.
U nas też dzisiaj śnieg. Wybraliśmy się po choinkę, efekt na zdjęciu
U nas dzisiaj 9t 4dZobacz załącznik 925468
W sklepach ekologicznych/ze zdrową żywnością jestGdzie kupujesz ten sok? Szukałam już w kilku sklepach i nic
W sklepie ze zdrową żywnościąGdzie kupujesz ten sok? Szukałam już w kilku sklepach i nic