Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też mam wizytę i te prenatalne w jednym dniu i myślę że moja gin nie będzie mi robiła usg jak jej powiem że będę miała w tym dniu to genetyczne usg. Pokaże jej tylko wyniki badań krwi i wezmę L4.Chyba dziś jakiś dobry dzień bo ja też mam mnóstwo energi. Troche postałam przy garach. Tak sobie podszykowuje pod święta.
Umówiłam się na prenatalne, ale nie wiem.. doradźcie.
Wizyte u swojego lekarza mam 7.01 i później tego samego dnia te prenatalne. W innym mieście, u mnie nie robią. Nie mają innego terminu. Nie wiem czy można tak dwa razy się badać w jednym dniu. Nie chce się pytać lekarza, co by sobie nie pomyślał, że uważam go za kiepskiego lekarza, bo tak nie jest.
Hey dziewczyny. Mam na imię Paulina, 30 lat i jestem w 1 ciąży. Termin mam co prawda na 30 czerwca, no ale nigdy nie wiadomo, może się przełożyć w czasie. Mogę się do Was dołączyć? Dziś miałam USG genetyczne: na szczęście z dzidziusiem wszystko ok, ma już prawie 6cm, przeziorność karku 1.4, wszystkie organy na swoim miejscu i bardzo małe ryzyko wad wrodzonych![]()
Witaj zapraszamyHey dziewczyny. Mam na imię Paulina, 30 lat i jestem w 1 ciąży. Termin mam co prawda na 30 czerwca, no ale nigdy nie wiadomo, może się przełożyć w czasie. Mogę się do Was dołączyć? Dziś miałam USG genetyczne: na szczęście z dzidziusiem wszystko ok, ma już prawie 6cm, przeziorność karku 1.4, wszystkie organy na swoim miejscu i bardzo małe ryzyko wad wrodzonych![]()
Gratulacje ! Jedno z najważniejszych i najbardziej stresujących badań za TobąGratulacje !!!![]()