Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi w pierwszej ciazy odszedl jakos dwa tyg przed porodem ale bez zabarwienia . A teraz mam w razie co jechac odrazu bo glowka malego jedt juz na ostatnim etapie nawet jak poczuje jakiekolwiek skurcze mam odrazu oakowac na szpital bo teraz to moze byc szybka akcjaMi nie odchodził wcale tzn nie przed szpitalem albo z miesiąc przed i tak się kulałamwięc różnie bywa. Teraz nie zauważyłam nic poza gęstym sluzem.
Bardzo się cieszę że u Was coraz lepiej i Melasia niedługo dołączy do Ciebie na stałe. Oby tak dalej i żeby udało Wam się za jakiś czas wrócić razem do domku. Pozdrawiam ciepło [emoji8]Gratulacje !!
Hej dziewczynyU Nas powoli do przodu, Melka stabilna, krew i mocz czyste, aktualna waga 1710 g, jesteśmy już po pierwszych wspólnych przytulankach i przewijaniu (mogłam ja wziąć na ręce i przewinąć po 2 tyg od porodu)
Jeszcze 50-100 g i zostanie wyciągnięta z inkubatora oraz dana mi na saleJa walczę z laktacja, Melasia karmiona jest co 2 godz po 25 ml mleka, także jest ciężko, ale czego się nie robi dla dziecka Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań życzę!!!
mi w pierwszej ciaży odszedł z 2-3 godz przed porodem...Dziewczyny, a odszedł Wam czop śluzowy?
Mi dzisiaj rano odpadł, taka czerwona galaretka..
Brawo !!!Gratulacje !!
Hej dziewczynyU Nas powoli do przodu, Melka stabilna, krew i mocz czyste, aktualna waga 1710 g, jesteśmy już po pierwszych wspólnych przytulankach i przewijaniu (mogłam ja wziąć na ręce i przewinąć po 2 tyg od porodu)
Jeszcze 50-100 g i zostanie wyciągnięta z inkubatora oraz dana mi na saleJa walczę z laktacja, Melasia karmiona jest co 2 godz po 25 ml mleka, także jest ciężko, ale czego się nie robi dla dziecka Dziewczyny szczęśliwych rozwiązań życzę!!!
Gratulacje !!
Mi odszedł pół godziny przed przyjściem małego na swiat, myślałam że wody mi odchodzą. Wczesniej jakieś tam początki bezbarwnej galaretki.Dziewczyny, a odszedł Wam czop śluzowy?
Mi dzisiaj rano odpadł, taka czerwona galaretka..