Martitta88
Fanka BB :)
Ok, dam znać. Rzeczy przyjdą dopiero 20 czerwca bo takie są terminy dostaw w Ikei hiszpańskiejdaj znać jak przyjdzie mata z ikei, słyszałam gdzieś opinię, ze kolorowe elementy trochę pylą, ale może tylko przed praniem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok, dam znać. Rzeczy przyjdą dopiero 20 czerwca bo takie są terminy dostaw w Ikei hiszpańskiejdaj znać jak przyjdzie mata z ikei, słyszałam gdzieś opinię, ze kolorowe elementy trochę pylą, ale może tylko przed praniem
chleb możesz jeść tylko żytni, nie wolno Ci jeść pszenicy pod żadną postacią
My prawie nic nie mamy z zabawek, dostaniemy nieco później szumisia, mamy miękką książkę i jedną grzechotkę na razieja z szaleństw kupiłam dla małej jeszcze grzechotkę na rączkęoprócz tego nie mamy żadnych ozdób ani zabawek, macie już takie rzeczy?
Ooo tak, te kartki też mamyMy prawie nic nie mamy z zabawek, dostaniemy nieco później szumisia, mamy miękką książkę i jedną grzechotkę na razie
Dla rozwoju w 0-2 mies. wzięłam taki starter malucha CzuCzu - kolorowe kartki aby umieścić je nad łóżeczkiem (czarne, białe i czerwone), bo małe dzieci bardzo to lubią i mogą ciągle się na nie wpatrywać i rozwijają się patrząc na te czarno białe zwierzęta albo wzory
ryż można jeść tylko dziki, poczytaj te listy z IG jest taki portal glukoza.pl tam są dostępne, ja jestem na ten diecie już ponad 3 lata, można się przyzwyczaićU mnie i żytni i owsiany też podnosi cukier, mam tylko jeden chleb który w miarę nie przegina mi poziomu, to chleb pro body od putki. Ja poza mącznymi rzeczami nie mogę też ryżu białego i ziemniaków także cały czas na kaszach lecę ale za to mięska, nabiał i warzywa idą na kilogramy [emoji6]
Mnie uratował razowy na zakwasie z piekarni hert i razowy marki tescoU mnie i żytni i owsiany też podnosi cukier, mam tylko jeden chleb który w miarę nie przegina mi poziomu, to chleb pro body od putki. Ja poza mącznymi rzeczami nie mogę też ryżu białego i ziemniaków także cały czas na kaszach lecę ale za to mięska, nabiał i warzywa idą na kilogramy [emoji6]
czasami naprawdę trzeba się naszukać, w putce jest tylko 1 chleb który się nadaje, przynajmniej taki co ja mogę, żytni razowy na zakasie, okazuje się, że o święty graalMnie uratował razowy na zakwasie z piekarni hert i razowy marki tesco![]()
Ja właśnie chciałam to kupić bo fajna sprawa ale mi odradzono na lato. Ze w lato to wystarczy pieluszka przykryć. Niby właśnie są te na lato wafelkowe i już sama nie wiemja właśnie myślałam, ze to na zimę dopiero się przydaje, nie szykowałam nic takiego na teraz, myślałam, ze przykryję mała kocykiem jakby co, na początku i tak chcę z nią jeździć z tyłu, bo będę się martwić inaczej
Właśnie w Putce kupuje chleb Pro Body który polecili mi w poradni cukrzycowej.czasami naprawdę trzeba się naszukać, w putce jest tylko 1 chleb który się nadaje, przynajmniej taki co ja mogę, żytni razowy na zakasie, okazuje się, że o święty graal![]()