Marta34000
Zaciekawiona BB
Ja dopiero za 2 tyg... A już bym chciała być po wszystkim... Daj koniecznie znać...Dzień dobry. Jak dzisiejsze samopoczucie?
U mnie lekki stres przed wizytą u lekarza. A miałam się nie denerwować![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dopiero za 2 tyg... A już bym chciała być po wszystkim... Daj koniecznie znać...Dzień dobry. Jak dzisiejsze samopoczucie?
U mnie lekki stres przed wizytą u lekarza. A miałam się nie denerwować![]()
@Lilimania ja miałam takie skurcze w pierwszej ciąży. Chyba jakoś pod koniec pierwszego trymestru, łapały mnie w nocy i nad ranem i tak się darlam ze masz w sekundzie wyskakiwał jak poparzony z łóżka żeby mi łydki masować
Ja czekam na pobranie. Jakiegoś pecha mam, pojechałam specjalnie do diagnostyki takiej na obrzeżach, byłam przekonana ze tu nie ma takiego ruchu a jestem 14 w kolejce [emoji33]
@Lilimania takich akurat nie miałam. Ale wiem ze na bank możesz wziąć magnez. Kiedy masz wizytę ?
Ja jak umawiałam się do lekarza to miałam do wyboru 14 lub 18 listopada. I durna wybrałam 18 ... teraz tak żałuje :/ wtedy sobie Obliczyłam ze 14 Jeszcze serduszka nie będzie słychać a 18 jest szansa
Wg OM jestem w 6-tym tygodniu. Serduszko może jeszcze nie bić ale oczywiście wolałabym już je zobaczyć. Chyba stąd te nerwy@Kazumi trzymam kciuki za wizytęktóry to tydzień ?