montek.87
Fanka BB :)
Ja mam torbiel na prawym jajniku bedacy efektem,iz w tym mialam owu. Lekarz prosil bym sie tym nie przejmowalaTeż mam torbiel i to 6cm ale lekarz też mówił że to nic strasznego oby nie rósł.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam torbiel na prawym jajniku bedacy efektem,iz w tym mialam owu. Lekarz prosil bym sie tym nie przejmowalaTeż mam torbiel i to 6cm ale lekarz też mówił że to nic strasznego oby nie rósł.
Wspolczuje sytuacji, ale niestety tak to jest z zazdrosnymi babami. Moja Mama po rozwodzie nie zmienila nazwiska i 'Ance' rowniez nie pasowal fakt, ze sa dwie baby o tym samym nazwisku. Ale nie wtracala sie az tak. Niech ona sie zastanowi i nie robi pogrozek bo mozecie sie serio spotkac w sadzie ale z innego powodu.
Przykro mi za to Twojej corki, szkoda ze musi sluchac tego co ona mowi. Twoj ex tez do madrych nie nalezy, zamiast uciszyc babke bo jest dziecko i slucha to Tobie sie zali na problemy z nia. To nie facet!!
Oczywiscie,ze jest pod jej pantloflem i aby miec spokoj stara sie rozwiazac problem, tyle ze nie tam gdzie trzeba. Bo to z nia jest problem a nie z Toba. Nie chcesz to nie zmieniasz, co jej do tego? Naprawde tak ja boli? Przeciez nowa niunia nie bedzie miec jego nazwiska, wiec w czym problem?Nooooooo zastanawiam się jak tak dalej pójdzie czy po prostu tego nie ukrócić. Moja Jula jest taka ze nie mówi co się tam dzieje i na odwrót ale logiczne ze jak mnie tak nie nawidzi to do mojego dziecka tez nią pała miłością.
A mój były brak słów . Wydaje mi się ze baba go zaszczula i chce leciutko wykorzystać ale to tylko koja opinia [emoji23]
U mnie sie nie sprawdziłHej dziewczyny. Jakis czas temu byl temat tego, jaka plec bysmy chcialy. Wiele z Was ma juz dzieci... Natomiast ja jestem ciekawa sprawdzenia pewnej teorii. Podobno chinczycy potrafia okreslic plec dziecka, jakie Wam sie urodzi.
Tutaj nawet artykul z kalkulatorem:
![]()
Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka
Sprawdź chiński kalendarz płci od Mamotoja.pl i dowiedz się, kiedy jest najlepszy czas na poczęcie chłopca, a kiedy dziewczynki! Czy to działa? Sprawdź!mamotoja.pl
Podzielcie sie czy sprawdzil sie Wam ten kalendarz w zwiazku z obecnymi pociechami i co Wam wychodzi na lipiec 2020!Zobacz załącznik 1055249
Dziś mamy 10+6.Sylwia wow 4 cm to który to tydzień ??? Brawoależ się cieszę