reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Hej dziewczynki ja już też po wizycie, mówił że w porządku wszystko, krwiak się wchlonoł , kazał mi włączyć tryb oszczędny,To teraz jeszcze w czwartek prenatalne i zeby było dobrze 😊
20191216_170219.jpg

Hej dziewczynki ja już też po wizycie, mówił że w porządku wszystko, krwiak się wchlonoł , kazał mi włączyć tryb oszczędny,To teraz jeszcze w czwartek prenatalne i zeby było dobrze 😊

Super 😊 Usg już przez brzuch? Ja mam wizytę w środę i zawsze przed się strasznie stresuję... Mimo że wszystko jest ok, czuję się coraz lepiej, zero bólu, zero plamień. Ale stres ogromny 😩

Super 😊 Usg już przez brzuch? Ja mam wizytę w środę i zawsze przed się strasznie stresuję... Mimo że wszystko jest ok, czuję się coraz lepiej, zero bólu, zero plamień. Ale stres ogromny 😩
Tak kochana przez brzuch 😊 też się strasznie denerwuje zawsze przed wizytą, a w czwartek to chyba zjem paznokcie 😌

Tak kochana przez brzuch 😊 też się strasznie denerwuje zawsze przed wizytą, a w czwartek to chyba zjem paznokcie 😌
Pamietaj że w czwartek jesteśmy we dwie :) marne pocieszenie, ale zawsze :) bardzo duża jest Twoja Dzidzia, super że krwiak się wchlonal :) możesz zacząć pomału funkcjonować? Ja leżę dalej, liczę że przed świętami będę mogła chociaż siedzieć 🤨

Kochane Mam do Was pytanie na ostatniej wizycie to znaczy 13 grudnia Dostałam lek Acard tak naprawdę nie wiem na jakiej podstawie i trochę obawiam się go brać mam wrażenie że trochę tak profilaktycznej ale czytam o nim i piszę że nie jest zalecany kobietom w ciąży tym bardziej w pierwszym trymestrze czy wam również zlecono ten lek jeżeli macie go zlecone to z jakiegoś konkretnego powodu czy również profilaktycznie?
Ja też wcinam acard :) zresztą do tego piątku, to biorę dziennie 8 różnych tabletek, progesteron dopochowy, progesteron w zastrzyku i zastrzyk na krzepliwosc 😐😐mój brzuch wygląda jak pole minowe

Pamietaj że w czwartek jesteśmy we dwie :) marne pocieszenie, ale zawsze :) bardzo duża jest Twoja Dzidzia, super że krwiak się wchlonal :) możesz zacząć pomału funkcjonować? Ja leżę dalej, liczę że przed świętami będę mogła chociaż siedzieć 🤨
Zawsze pocieszenie kochana chociaż Ty będziesz już po dopiero ja wejdę, nie dopuszczam do siebie innych myśli i Ty też tak myśl na pewno będzie dobrze 😁 no już fasolką nie jest . Jakie to cudowne uczucie jak widzisz jak macha rączkami i nóżkami coś cudownego ❤

Ja też wcinam acard :) zresztą do tego piątku, to biorę dziennie 8 różnych tabletek, progesteron dopochowy, progesteron w zastrzyku i zastrzyk na krzepliwosc 😐😐mój brzuch wygląda jak pole minowe
Na pewno będzie dobrze ja leżałam 4 tygodnie i nie ma śladu, mam się oszczędzać i bardziej uważać na siebie nie dźwigać i nie wspolzyc, mąż zachwycony 😋 ale ważne żeby maluch był tam bezpieczny 🙂

reklama
Do góry