Ja się nie mogę doczekać... No ale chciałabym w terminie.. Poród przedwczesny się mi nie uśmiecha a dopiero 30 tydzień będę zaczynać... Cały czas leżę a jak wstaje do toalety to mi się płakać chce tak mnie wszystko boli, pachwiny, brzuch ciąży,... Jestem nie spakowana w ogóle... Dobrze że chociaż wszytko kupione. I najgorsze ze nic nie mam dla malucha wypranego i po prasowanego. .. Przeniosłam się na parter domu a wszystko mam na piętrze, kiedyś wyjdę i zrobię akcje pranie... A prasowac będzie mąż.. Chociaż chciałabym sama te wszystkie słodkie rzeczy prasowacA macie tak, dziewczyny, że chcialybyscie rodzić już czy nie przeszkadza Wam to czekanie? Ja bym chciała już chociaż z drugiej strony jeszcze nie mam całej wyprawki. Ale raz że już bym bardzo chciała mieć dzidzię w ramionach ❤ a dwa, że już mnie powoli zaczyna męczyć ciąża. Niby nic takiego strasznego się nie dzieje, ale brzuch mi trochę ciąży, jak jestem pół godziny na spacerze to już mi nawala kręgosłup, ciągle latam do łazienki i przez to też za bardzo nie mogę nigdzie wyjść, no i nie przesypiam za dobrze nocy.