reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Uważam ze to pracownicy powinni zwracać uwagę na to kto stoi w kolejce, a jak są kasy z pierwszeństwem no to już w ogóle powinni być wyczuleni.
Ja ostatnio robię zakupy w Biedzie, stoję przy warzywniaku i ładuje Marchew do siatki a babka starsza do mnie podbija, przepraszam Panią ja tylko buraczki wybiorę i musiałam się usunąć i zaczekać aż ona wybierze sobie takie jakie chce 🙈 Z mężem stalismy jak wryci ale chichralismy sie z sytuacji komentując " nie no bardzo proszę, Pani sobie wybierze a ja postoje tu sobie i urodzę"

Nie wiesz ze starsi zawsze maja pierwszeństwo ? 😂
To typy ludzi co ledwo idą trzeba im pomoc a jak nikt nie patrzy to biegną ze się kurzy

reklama
te komentarze są najlepsze. Ja powiedziałam ze nie będę się pchała brzuchem do przodu. Dobrze się czuje to przeżyje. Ale jak ktoś mnie poprosi bez kolejki to miło.
raz miałam w lidlu sytuacje ze babka poprosiła panią w ciąży do przodu i weszła akurat przede mną.Mina kasjerki bezcenna kiedy zobaczyła ze kupuje legginsy ciazowe 😂 było jej tak głupio ze aż mi się w duchu śmiać chciało. To było w czasie kiedy jeszcze dopinalam się w kurtkę i nie było tak bardzo widać 😀
kurde ja już się w żadną kurtkę nie dopinam a pogoda taka sobie

To co, obstawiamy? 😀 ja obstawiam ze będzie ważył 2150 😉
(Nasz tydzień temu w piątek -34t. Miał prawie 2,5.)
Ostatnio mnie zauważyli (z obslugi sklepu) na końcu wielkiej kolejki w lidlu, i słyszę jak facet mówi do babki "zgarnij panią w ciąży i otwórz szóstkę" 😃 hyhyhy 😆
mi mąż nie pozwala z domu wychodzić... jak czasami mnie natchnie to maluję się i ubieram jak na święto i jdziemy "po zakupy" on idzie do sklepu a ja czekam w aucie, ot cała moja rozrywka, wizyty u lekarza raz w miesiącu to istna randka!
ja usg mam we wtorek, to będzie 31+2

mi mąż nie pozwala z domu wychodzić... jak czasami mnie natchnie to maluję się i ubieram jak na święto i jdziemy "po zakupy" on idzie do sklepu a ja czekam w aucie, ot cała moja rozrywka, wizyty u lekarza raz w miesiącu to istna randka!
ja usg mam we wtorek, to będzie 31+2
Ja juz mam dość siedzenia w domu i właśnie raz w tyg jadę na zakupy z mamą mojego M. A wczoraj nawet wybrałam się na spacer nad rzekę i lody z koleżanką, zupełnie inny dzień, i co za tym idzie samopoczucie. Przerobiłam juz stan paniki, strachu, teraz już mam luuuz. Psyche odpoczywa 😉
Toż to dzień mamy 😀 super, czekamy na wieści 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry