Hania będzie mamą
Fanka BB :)
No ja zakładałam że kupię szary, ale niestety nie byłoja mam go już kupę czasu (nawet nie wiem ile to już lat) wtedy nawet nie było takich kolorów czy printow wiec klasycznie mam szary
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja zakładałam że kupię szary, ale niestety nie byłoja mam go już kupę czasu (nawet nie wiem ile to już lat) wtedy nawet nie było takich kolorów czy printow wiec klasycznie mam szary
to moje wyglądają jak nigdy nie prane, może to od partii zależy, bo moje zachowały się po praniu idealnie@Pralinka2020 też zamówiłam te pieluchy są super w dotyku ale po pierwszym praniu rozpruły się na szwach ¯\_(ツ)_/¯
Czemu chcą Ci dać insulinę?Na szczęście wszystko okMały waży 2134g czyli 2 normie
Szyjka 3,6cm więc też dobrze. Jedynie źle ze Mały się nie przekręcił i nadal leży pośladkowo. Wizytę mam za 3 tyg i jak sie nie przekręci to skierowanie na cesarkę. Jutro jadę na Karową i będą mnie badać. Prawdopodobnie dostanę insulinę na noc. Chociaż mam nadzieję ze może się obędzie skoro z Małym wszystko ok.
Cukry mi trochę zaczęły szaleć. Teraz jest lepiej ale na czczo i tak mam za wysokie. I jutro mam kontrolę w szpitalu gdzie jest poradnia cukrzycowa dla ciężarnych i zobaczymy co zdecydujaCzemu chcą Ci dać insulinę?
Poprobuje, mam nadzieję, że przejdzie, bo to strasznie denerwujemnie akurat nie swędzi, ale słyszałam porady, żeby zmienić kosmetyk którego obecnie używasz, bo w ciąży może się pojawić nadwrażliwość na...wszysko...mi polecali masło shea bo jest bez chemii i sprawdza mi się od początku ciąży, położne też polecają białego jelenia do mycia, żeby skóra się przyzwyczaiła i żeby przy dzidzi na początku nie używać perfumowanych mydełek, może potestuj
A jakie Ci wychodzą na czczo?Cukry mi trochę zaczęły szaleć. Teraz jest lepiej ale na czczo i tak mam za wysokie. I jutro mam kontrolę w szpitalu gdzie jest poradnia cukrzycowa dla ciężarnych i zobaczymy co zdecyduja
Nie, no ja mam powyżej 100. Ostatnio moj najmniejszy cukier na czczo to 93.A jakie Ci wychodzą na czczo?
Mi dzisiaj skoczył na 92 na czczo najwięcej w mojej historii cukrzycowej.
Ok. Rozumiem. A wiesz już kiedy będziesz miała skierowanie do szpitala?Nie, no ja mam powyżej 100. Ostatnio moj najmniejszy cukier na czczo to 93.
W sensie jakie skierowanie do szpitala? Jutro jadę na 8 na 3-4h, mają mi zrobić ktg, sprawdzic te cukry itp i zdecyduja czy insulina itdOk. Rozumiem. A wiesz już kiedy będziesz miała skierowanie do szpitala?