reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Na szczęście wszystko ok😊 Mały waży 2134g czyli 2 normie 😊😊 Szyjka 3,6cm więc też dobrze. Jedynie źle ze Mały się nie przekręcił i nadal leży pośladkowo. Wizytę mam za 3 tyg i jak sie nie przekręci to skierowanie na cesarkę. Jutro jadę na Karową i będą mnie badać. Prawdopodobnie dostanę insulinę na noc. Chociaż mam nadzieję ze może się obędzie skoro z Małym wszystko ok.

Na szczęście wszystko ok😊 Mały waży 2134g czyli 2 normie 😊😊 Szyjka 3,6cm więc też dobrze. Jedynie źle ze Mały się nie przekręcił i nadal leży pośladkowo. Wizytę mam za 3 tyg i jak sie nie przekręci to skierowanie na cesarkę. Jutro jadę na Karową i będą mnie badać. Prawdopodobnie dostanę insulinę na noc. Chociaż mam nadzieję ze może się obędzie skoro z Małym wszystko ok.
Czemu chcą Ci dać insulinę?

mnie akurat nie swędzi, ale słyszałam porady, żeby zmienić kosmetyk którego obecnie używasz, bo w ciąży może się pojawić nadwrażliwość na...wszysko...mi polecali masło shea bo jest bez chemii i sprawdza mi się od początku ciąży, położne też polecają białego jelenia do mycia, żeby skóra się przyzwyczaiła i żeby przy dzidzi na początku nie używać perfumowanych mydełek, może potestuj
Poprobuje, mam nadzieję, że przejdzie, bo to strasznie denerwuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry