reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
W sensie jakie skierowanie do szpitala? Jutro jadę na 8 na 3-4h, mają mi zrobić ktg, sprawdzic te cukry itp i zdecyduja czy insulina itd
Pisałaś o skierowaniu na cesarkę za ok 3 tyg.jak się Mały nie odwróci, ale pytam pod kątem ukończonych tygodni, bo mnie chce wysłać w 38 do szpitala ze względu na cukrzyce właśnie. I czy u Ciebie tez się nad tym zastanawia lekarz?

Na szczęście wszystko ok😊 Mały waży 2134g czyli 2 normie 😊😊 Szyjka 3,6cm więc też dobrze. Jedynie źle ze Mały się nie przekręcił i nadal leży pośladkowo. Wizytę mam za 3 tyg i jak sie nie przekręci to skierowanie na cesarkę. Jutro jadę na Karową i będą mnie badać. Prawdopodobnie dostanę insulinę na noc. Chociaż mam nadzieję ze może się obędzie skoro z Małym wszystko ok.
No widzisz. Wszystko ok!
Cesarka się jeszcze nie martw, do 36 tygodnia jak się nie obróci to wtedy. Spokojnej nocki!

Pisałaś o skierowaniu na cesarkę za ok 3 tyg.jak się Mały nie odwróci, ale pytam pod kątem ukończonych tygodni, bo mnie chce wysłać w 38 do szpitala ze względu na cukrzyce właśnie. I czy u Ciebie tez się nad tym zastanawia lekarz?
Właśnie pytałam się dzisiaj jak to jest z ta cesarka i cukrzyca. Czy mogę czekać az poród sam się rozpocznie czy wyznacza mi wcześniej datę. To mi lekarz powiedział ze jeżeli dostanę insulinę to wtedy porod po skończonym 38tyg. A jeżeli sama dieta to 39 tyg. A u Ciebie chcą Cię położyć w 38 tyg i obserwować tak?

Właśnie pytałam się dzisiaj jak to jest z ta cesarka i cukrzyca. Czy mogę czekać az poród sam się rozpocznie czy wyznacza mi wcześniej datę. To mi lekarz powiedział ze jeżeli dostanę insulinę to wtedy porod po skończonym 38tyg. A jeżeli sama dieta to 39 tyg. A u Ciebie chcą Cię położyć w 38 tyg i obserwować tak?
Tak zrozumiałam z ostatniej wizyty. W piątek mam nadzieje ustalić z lekarzem szczegóły. 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry