AsiaPelasia
Fanka BB :)
Prawda, powolutku ale coś dokładam
u mnie niby 43 dni, już się nie mogę doczekać ale niech siedzi, matka się tu ogarnie powolutku 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Banany bo mają dużo potasu. Jem jem. Dzisiaj już o niebo lepiej ale nadal walczę o hydrobalans. Ilości wlewane nie równają się ilości wydalanych, ale przestałam chodzić jak połamana babcia w nocy więc kilka dni jeszcze to pewnie potrwaNo wlansie zielona pietruszka do koktajli , pij duzo , i przejdzie jak nie teraz to po porodziea jeszcze mi sie przypomniało , ze moja koleżanka była taka spuchnięta i po porodzie jej zostało to lekarz kazał jeść duzo bananów
ale w sumie nigdy nie słyszałam żeby banany pomagały na to muszę cos poczytać o tym .
Jesteś bardzo dzielnaHej dziewczyny, ja cały czas w szpitalu, wczoraj nawet myślałam że urodzę, bo znów skurcze mi się pisały, ale ostatecznie na razie cisza... Po prostu teraz przez parę dni będę obserwowana i zobaczymy. Najchętniej to by mnie przetrzymali do skończonego 34 tygodnia. Wg mnie dziś mam 32+5,ale szpital niby mówi że 31 tydzień, jak się jednej położnej zapytalam czemu tak, to powiedziała, że oni patrzą też coś tam z usg, bo ja bardzo rozwalone cykle miałam to nie ma co liczyć daty ostatniej miesiączki.
No zobaczymy jak to będzie.
Przez dwa dni musiałam tylko w łóżku leżeć, nawet do basenika się załatwiać (jest nas 7 na sali), a dziś już dostałam pozwolenie na wychodzenie do toalety
To tak na szybko, jak coś się będzie działo, to dam znać![]()
Nie wiem jak wyglądają otulacze i kocyki do fotelika mają jakiś inny kształt? . Jeśli chodzi Ci o normalne to na lato mogę polecićDziewczyny, czy Wy już kupowałyście kocyki/otulacze do fotelika samochodowego?
Moja położna środowiskowa powiedziała, że warto je kupić, ponieważ nie można zapinać pasów jeżeli dziecko będzie ubrane w kurtkę i t.d., ono ma być zapięte w kaftaniku na przykład, a my już przewijamy kocykiem z fotelika żeby mu ciepło było.
Teraz oglądam opcje na lato - taki wafelek, i coś cieplejszego na jesień - bawełna + plusz.
Czy Wy mogłybyście coś polecić z tych kocyków do fotelika?
Ja jeszcze nie mam się w co spakować ale już poprawne poprasowane. Muszę kupić jeszcze laltator i walizkę. Tegesy do szpitala uszykowane na półce w szafie.Dziewczynki, ja jeszcze nie pakowałam torbęprawie wszystko mam z wyprawki, kilka rzeczy tylko brakuje, ale walizka nadal leży w garderobie i czeka na mnie
syndrom „wicia gniazda” mam, ale to raczej dotyczy jakiegoś sprzątania w domu, przygotowania i organizacji pokoju i t.d., ponieważ mieliśmy przeprowadzkę do nowego mieszkania 2 miesiące temu.
Muszę jeszcze rzeczy dla Maluszka poprasowaćno i w końcu tą torbę spakować, bo już zostało mi niedługo (35+4)
![]()
Super sobie radzisz. Czyli jest lepiej! Bardzo mnie to cieszyHej dziewczyny, ja cały czas w szpitalu, wczoraj nawet myślałam że urodzę, bo znów skurcze mi się pisały, ale ostatecznie na razie cisza... Po prostu teraz przez parę dni będę obserwowana i zobaczymy. Najchętniej to by mnie przetrzymali do skończonego 34 tygodnia. Wg mnie dziś mam 32+5,ale szpital niby mówi że 31 tydzień, jak się jednej położnej zapytalam czemu tak, to powiedziała, że oni patrzą też coś tam z usg, bo ja bardzo rozwalone cykle miałam to nie ma co liczyć daty ostatniej miesiączki.
No zobaczymy jak to będzie.
Przez dwa dni musiałam tylko w łóżku leżeć, nawet do basenika się załatwiać (jest nas 7 na sali), a dziś już dostałam pozwolenie na wychodzenie do toalety
To tak na szybko, jak coś się będzie działo, to dam znać![]()