Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bio Oil, ale trzeba sparować się najlepiej od początku ciąży, jak już rozstępy się pojawiają to zazwyczaj jest za późnoMacie jakies sprawdzone produkty na rozstepy? Pytam z ciekawosci [emoji846]
smarowalam się Elancylem, bo niby taki zajebisty, a na miesiąc przed porodem, brzuch opadł i i tak mi skóra popekala. Mam na brzuchu i bokach pasy jak tygrysica. ***** dało to smarowanie.Macie jakies sprawdzone produkty na rozstepy? Pytam z ciekawosci [emoji846]
Tak do 20 tygodnia co kilka dni w poprzedniej ciąży, dlatego brałam duphaston i musiałam mieć kontrole co 2 tygodnie do połowy ciąży. Podjedź jak najszybciej do lekarza! Jeśli nie minie to choćby na sor.A miała któraś z Was plamienie krwią? U mnie teraz było takie minimalne, ale brak dodatkowych objawów, nic mnie nie boli. Martwię się strasznie![]()
Dziewczynki czy wy też wpadacie w panikę jak przez kilka godzin nie zaboli Was brzuch, nic nie zakłuje albo piersi przestają boleć ? Ja chyba zwariujea pierwsza wizyta dopiero 19.11