niunia2324
Fanka BB :)
Podejde do tematu ponownie juz wkrótce@niunia2324 a jak Ty chcesz to wyprać? Rozumiem, że ręcznie? Dobrze, że wyszłaś z tym tematem, bo ja to nawet nie pomyślałam, żeby to wyprać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podejde do tematu ponownie juz wkrótce@niunia2324 a jak Ty chcesz to wyprać? Rozumiem, że ręcznie? Dobrze, że wyszłaś z tym tematem, bo ja to nawet nie pomyślałam, żeby to wyprać![]()
na suwaczek jest, mam nadzieję, ze znalazłaśU nas dzisiaj wielkie pranie i prasowanie, matko tyle tego jest, ze głowa małaale postanowiłam zrobić to wcześniej, już teraz ciężko mi dłużej stać przy żelazku a co dopiero za miesiąc
Złożyliśmy wózek, i mam dziewczyny pytanie (tutis uno) jakim cudem rozebralyście ten biały materiał z wypustkami do prania?mi się to nie udało, może już dziś zmęczenie materiału, albo prostu jestem za mało sprytna
@Pralinka2020 jak się okazuje tych body kopertowych to mam co najmniej po 10 z dlugim i krótkim a oprócz tego z tych podarowanych paczek zwykłe bodziaki też ich jest całe mnóstwo, na bank juz niczego z ubranek nie będę kupowaćoby zdążył Młody w ogóle wszystko założyć
![]()
Dziewczyny chce sprzedać ochraniacz z La millou
Nie chce któraś z Was ?
Kolekcja velvet
Tak suwaki znalazlam ale miałam klopot to zdjąć z gondoli i się poddałam.na suwaczek jest, mam nadzieję, ze znalazłaś![]()
cwana jestem i męża do tego wynajęłamTak suwaki znalazlam ale miałam klopot to zdjąć z gondoli i się poddałam.
Ale przyjdzie czas na powtórne podejście.
ja też kupiłam olejek ze słodkich migdałów, on się też do ciemieniuchy przydajeCo do kąpieli noworodka to juz kilka koleżanek , i moja położna poleciła żeby wlać kilka kropelek olejku migdałowego . No niby teraz tez polecają żeby myć tylko woda , ale moja położna mówiła ze jak bedzie lato i bardzo ciepło to dzidzia sie poci , jeśli bedzie tez ulewać to troche bedzie trzeba użyć jakiegoś emolientu , myśle ze wszystko wyjdzie w praniuZawsze mozna sie przygotować i A wykorzysta sie pózniej , tyle wszędzie informacji , najważniejsze nie zwariować
![]()
Myśmy we dwoje tego nie ogarnelicwana jestem i męża do tego wynajęłamdobrze, że to się rzadko pierze