GratulacjeUrodziłam!!!!
Regularne skurcze zaczęły mi się wczoraj o 20:00, o 24:00 pojechałam do szpitala więc jak widzicie nie spieszyłam się mega a i tak miałam dopiero 3 cm rozwarcia. Do 5-6 dawałam radę ze skurczami, potem zaaplikowali mi znieczulenie bo już nie dawałam rady a wiedziałam że chcę i mi to nie przeszkadza. Przez to znieczulenie owszem, skurcze trochę ustały i musieli mi przebić wody a potem podali troszkę sztucznej oksytocyny ale naprawdę niewiele. No i dość szybko mi się rozwierała szyjka a jak doszło do 10 cm to okazało się że mały już dzięki samym skurczom zszedł niziutko i tylko myślałam wypchnąć główkę, bez pchania przez kanał rodny. Nie czułam skurczy partych ale położne mi mówiły kiedy mam przeć i po godzinie wyszedłzrobił na mój brzuch swoją pierwszą wielką kupę
i od tamtej pory ciągle ale to ciągle wisi mi na cyckach. Ważył 3870 więc kawał chłopa
załączam zdjęcie całej naszej trójeczki
reklama
GratulacjeDrogie Dziewczyny,
Nocy o 2.10 przyszla na świat nasza coreczka Oliwia. 3500g, 59cm, 10/10 w skali apgar.
Basik12
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny . W nocy udało mi sie Was nadrobić
macierzyństwo mnie pochłonęło
my jesteśmy w domu id poniedziałku . Lenka ma sie super ! Śpi i je , póki co mama więcej płacze od niej
ale od wczoraj jest duzo lepiej . Początek połogu dla mnie jest trudny . Widze ,że sporo z Was juz urodziło bardzo Wam gratuluje !
No i cierpliwości dla tych co jeszcze w dwupaku szykujcie sie dziewczyny na ten cudowny czas !
Załączniki
Drogie Dziewczyny,
Nocy o 2.10 przyszla na świat nasza coreczka Oliwia. 3500g, 59cm, 10/10 w skali apgar.
gratulacje ! Śliczności
karolaka88
Fanka BB :)
Ja też☺
Klaudiaaaaxdd
Zaciekawiona BB
Ja tezA kto jeszcze zostal w dwupaku ? Bo mam wrażenie ze tylko ja![]()
Hania będzie mamą
Fanka BB :)
Gratulacje Martitta!Urodziłam!!!!
Regularne skurcze zaczęły mi się wczoraj o 20:00, o 24:00 pojechałam do szpitala więc jak widzicie nie spieszyłam się mega a i tak miałam dopiero 3 cm rozwarcia. Do 5-6 dawałam radę ze skurczami, potem zaaplikowali mi znieczulenie bo już nie dawałam rady a wiedziałam że chcę i mi to nie przeszkadza. Przez to znieczulenie owszem, skurcze trochę ustały i musieli mi przebić wody a potem podali troszkę sztucznej oksytocyny ale naprawdę niewiele. No i dość szybko mi się rozwierała szyjka a jak doszło do 10 cm to okazało się że mały już dzięki samym skurczom zszedł niziutko i tylko myślałam wypchnąć główkę, bez pchania przez kanał rodny. Nie czułam skurczy partych ale położne mi mówiły kiedy mam przeć i po godzinie wyszedł ❤ zrobił na mój brzuch swoją pierwszą wielką kupęi od tamtej pory ciągle ale to ciągle wisi mi na cyckach. Ważył 3870 więc kawał chłopa
załączam zdjęcie całej naszej trójeczki
reklama