Hej siostra jest logopedą i pokazałam jej zdjęcia Twojego maluszka, mówi że na bank do podcięcia wedzidełko więc najlepiej jakbyś się skonsultowala u siebie w poradni. Wskazuje na to kształt jezyk-serduszko.

Wedzidelko miał podcinane po urodzeniu tego samego dnia. Więc może tak na foto wygłada ale wedzidelko jest ok. Możesz podciąć je jeszcze z tego co kojarzę. Jezyczek jest wporzadku

jak wcześniej fajnie leżała dźwigała głowę to teraz jak ma humor to chwile poleży popodnosi głowę trochę pupę o jest ryk. Trzymam ja dopóki płacz nie jest bardziej prawdziwy
 jak wcześniej fajnie leżała dźwigała głowę to teraz jak ma humor to chwile poleży popodnosi głowę trochę pupę o jest ryk. Trzymam ja dopóki płacz nie jest bardziej prawdziwy  a kiedyś to jak na zdjęciu
 a kiedyś to jak na zdjęciu 

Bardzo lubi jak się obudzi poleżeć na mojej klatce piersiowej na brzuszku i tak sobie oglądać co się dzieje- a to tapetę w sypialni, bardzo na lustro lubi patrzec
 Bardzo lubi jak się obudzi poleżeć na mojej klatce piersiowej na brzuszku i tak sobie oglądać co się dzieje- a to tapetę w sypialni, bardzo na lustro lubi patrzec