Karola1991
Aktywna w BB
Dziewczyny czy wasze lipcowe dzieciaczki podczas zabawy, leżenia mają długi nóżki w górze? Ostatnio lekarz zwrócił nam uwagę, że 90%czasu powinien trzymac nogi w górze a mój podnosi na sekundę i opuszcza...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja Marysia ma wiecznie przykurczone (zgięte w kolanach) i dość często je unosi.Dziewczyny czy wasze lipcowe dzieciaczki podczas zabawy, leżenia mają długi nóżki w górze? Ostatnio lekarz zwrócił nam uwagę, że 90%czasu powinien trzymac nogi w górze a mój podnosi na sekundę i opuszcza...
Dziewczyny czy wasze lipcowe dzieciaczki podczas zabawy, leżenia mają długi nóżki w górze? Ostatnio lekarz zwrócił nam uwagę, że 90%czasu powinien trzymac nogi w górze a mój podnosi na sekundę i opuszcza...
Powiem szczerze, że coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że faktycznie trzymanie diety nie ma żadnego wpływu na kolki/problemy trawienne dziecka. Z biegiem czasu zauważyłam, że moje dziecko dużo lepiej znosi wypróżnianie i mam wrażenie, że z początku co bym nie zjadła do mała miała problemy z brzuszkiem. Po prostu stawiam na to, że dziecko po prostu na początku ma niedojrzały układ pokarmowy i potrzeba trochę czasu, żeby wszystko działało jak trzeba. Nie mówiąc o tym, że im jest starsze tym więcej się wierci i kręci, więc samodzielnie sobie pomaga z „bączkami”Dziewczyny, niby wszystkie wiemy, ze wg najnowszych badan dieta matki nie wplywa na pokarm. Jednak przez lata utarte opinie są troche z tylu glowy (przynajmniej u mnie). Jak to jest z Wami? Pomijam oczywiscie problematyczny nabiał. Uważacie na wszelkie kapusty, cytrusy, inne wzdymacze, czy cokolwiek, ci jeszcze niedawno uważane było za zakazane? A jak nie uważacie, to zaobserwowałyście jakieś zmiany w maluchach?
Mój też dużo podnosi, ale nie wiem czy 90% czasuDziewczyny czy wasze lipcowe dzieciaczki podczas zabawy, leżenia mają długi nóżki w górze? Ostatnio lekarz zwrócił nam uwagę, że 90%czasu powinien trzymac nogi w górze a mój podnosi na sekundę i opuszcza...
O tak! Dostałam od brata, firma ingenuity, rewelacja, samo się huśta, Młody od 2 msc zaakceptowałmacie jakieś huśtawki elektryczne? sprawdzają się?