niunia2324
Fanka BB :)
Też mi ten pomysł chodzi po głowieJa po poprzedniej ciaży obcielam wlosy i to pomogloteraz jeszcze nie ma tego, ale te dlugie wlosy tak mnie denerwuja, ze coraz bardziej mam ochote je ciachnąć
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mi ten pomysł chodzi po głowieJa po poprzedniej ciaży obcielam wlosy i to pomogloteraz jeszcze nie ma tego, ale te dlugie wlosy tak mnie denerwuja, ze coraz bardziej mam ochote je ciachnąć
![]()
U nas też tak to wygląda, ale ząbków nie czuje pod palcami.Heyy dziewczyny jak tam wasze szkraby bo mój chyba zaczyna miec problemy z dziąsełkamiślini się na potęgę wszystko do buzi wklada a tu 3 miesiące za nami hmm czy to nie za wcześnie na ząbki
starszy ząbkowanie zacząl w 7-8 miesiącu
Mombella grzybek u nas się sprawdzaU nas to samoostatnio wszystko wkłada do buzi i zdecydowanie częściej zaczął to robić, a jak wkłada palce, to mi się wydaje, że robi masaż dziąseł
Po karmieniu często wkłada i jeszcze lubi gadać z trzema palcami w buzi
Jak u Was z gryzaczkami?
Miruś ma fajny gryzaczek sensoryczny Ogobolli i to się sprawdza, żelowe na razie nie bierze, czekamy teraz na dostawę gryzaczka Mombella.
SuperMombella grzybek u nas się sprawdzaaż dokupiłam różne kolory
![]()
GratulacjeHej!
Nadrobiłam wpisy
Uffff, już po wszystkim dziewczyny, tzn. po stresach przedślubnychw minioną sobotę wyszłam za mąż
a Kostek skończył 4 miesiące
pięknie sobie poradził z nianią, (a niania z nim
)a ja z "dochodzącym" karmieniem.
Wszystko się udało (tylko niestety padało i marzenie o ślubie w plenerze niestety się nie spełniło) ale i tak było uroczyście i pięknie.
Pozdrawiam :*
Gratulacje☺ dużo miłości❤Hej!
Nadrobiłam wpisy
Uffff, już po wszystkim dziewczyny, tzn. po stresach przedślubnychw minioną sobotę wyszłam za mąż
Wszystko się udało (tylko niestety padało i marzenie o ślubie w plenerze niestety się nie spełniło) ale i tak było uroczyście i pięknie.
Gratulacje!!!Hej!
Nadrobiłam wpisy
U nas też tak to wygląda, ale ząbków nie czuje pod palcami.
Hej!
Nadrobiłam wpisy