Mi się podoba Kacper, Dominik, Adrian, Wiktor, Igor,Ja się właśnie mocno zmóżdzam nad drugim męskim imieniem i normalnie mam kłopot, chciałabym żeby pasowało do Kostka, i jest mega trudnoostatnio wpadło mi na myśl Wini takie cudne zdrobnienie od Wincentego, ale nie wiem czy to nie przegięcie
@Onka4419 Ty masz jakieś typy na chłopaka?![]()
reklama
Martitta88
Fanka BB :)
@niunia2324 a Mężowi się podoba Wincenty? Najważniejsze żeby Wam się podobało
w każdym razie do nazwiska pasuje 
niunia2324
Wstępnie jest na tak@niunia2324 a Mężowi się podoba Wincenty? Najważniejsze żeby Wam się podobałow każdym razie do nazwiska pasuje
![]()
Martitta88
Hej! U mnie drugi trymestr póki co gorszy od pierwszego: ciągle coś mnie tam ciągnie w brzuchu, żołądek też mi strajkuje często... Piersi bolą. Tylko zmęczenie mi trochę przeszło, choć i tak przeważnie sypiam drzemki z Młodym.
A co tam u Ciebie @Aleks90 ? Który to już tydzień, bo ciągle się gubię?
A co tam u Ciebie @Aleks90 ? Który to już tydzień, bo ciągle się gubię?
U mnie 36+3
27.04 mam mieć cc. Strasznie szybko zleciało. Ogólnie jakoś szczególnie nic mi nie dolega ale ciężko już z brzuchem. Mam wrażenie ze jest wiele większy niż jak szlam do porodu. Mała często dość boleśnie się rusza. Czuje się jak słoń, chodzę jak pingwin wiec takie małe zoo
Martitta88
O jaaaa to już naprawdę niedługo! Ale super! Będę trzymała mocno kciuki za udany poród!
Martitta88
A z kim zostanie Zosia?
Będziesz potem mogła liczyć na pomoc mamy czy teściowej?
reklama
Zosia zostanie z tatusiem. Niestety w szpitalu dalej nie ma ani odwiedzin ani porodów rodzinnych. Po porodzie bierze na mnie 14 dni opieki i chyba jeszcze tydzień urlopu to mam nadzieje ze przez ten czas nauczymy się i ogarniemy. Tez wiele zmienia ze jak Zosia byla malutka to jeździł ciezarowka i był tylko w weekendy, teraz pracuje ok 30 km od domu i jest codziennie wiec nawet gdyby co to może wziąć wolne czy urwać się z pracy. Nie to co wtedy, musiał brać jak już aż tydzień urlopu to skąd go tyle nabraćA z kim zostanie Zosia?