reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Dzisiaj byłam na becie i progesteronie. Poniżej wyniki 1-progesteron, 2-beta. To mój 33dc i trochę się martwię, że beta jakaś niska. Co myślicie? 😢
W piątek pójdę zrobić ponownie, żeby zobaczyć przyrost.
Dziewczyny, tak się cieszę! I boję jednocześnie.

Załączniki

• Screenshot_20201028-164244~2.png
    Screenshot_20201028-164244~2.png
    92,8 KB · Wyświetleń: 215
Hej. Dzisiaj zrobiłam test i wyszedł pozytywny. 13 dpo i dzień przed miesiączka.
Na stanie mam już córkę 11msc, pierwsza stracona ciąże 3 lata temu. Jutro idę do lekarza po dhupaston, bo plamie. U mnie chyba to normalne, bo w 2 ciążach plamiłam i od początku na dhupastonie.
Nic mi nie dolega jak na razie i mam nadzieję, że mi i Wam tak pozostanie, tak jak w mojej poprzedniej ciąży brak objawów tylko kopanie córki.
To był nasz 2 cykl staran po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych.
Rozebrałam, bo od szybki się odbijało światło i jie szło uchwycić.
Wszystkim gratuluję [emoji3590]
IMG_20201028_092505.jpeg

reklama
Dzisiaj byłam na becie i progesteronie. Poniżej wyniki 1-progesteron, 2-beta. To mój 33dc i trochę się martwię, że beta jakaś niska. Co myślicie? 😢
W piątek pójdę zrobić ponownie, żeby zobaczyć przyrost.
Dziewczyny, tak się cieszę! I boję jednocześnie.
Jeśli chodzi o betę to się nie sugeruj że ktoś w tym dniu cyklu co Ty ma taką, a Ty taką betę. Wszystko zależy od tego, kiedy miałaś owulację i ile trwała implantacja. Ale poziom progesteronu mocno niepokoi, na Twoim miejscu umówiłabym się na jak najszybszą wizytę do ginekologa po luteine lub duphaston. Powodzenia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry