MamaM123
Fanka BB :)
Mi też proponował w przyszły czwartek ale powiedziałam mu że duphastonu mi do poniedziałku tylko wystarczy więc na poniedziałek mnie zapisał.Ja tez dzis dzwoniłam. I wizyta w przyszly czwartek
Beta z wczoraj 430
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi też proponował w przyszły czwartek ale powiedziałam mu że duphastonu mi do poniedziałku tylko wystarczy więc na poniedziałek mnie zapisał.Ja tez dzis dzwoniłam. I wizyta w przyszly czwartek
Beta z wczoraj 430
Dzisiaj byłam na becie i progesteronie. Poniżej wyniki 1-progesteron, 2-beta. To mój 33dc i trochę się martwię, że beta jakaś niska. Co myślicie? [emoji22]
W piątek pójdę zrobić ponownie, żeby zobaczyć przyrost.
Dziewczyny, tak się cieszę! I boję jednocześnie.
Bedzie dobrze :* miescisz sie w normach to najważniejszeDzisiaj byłam na becie i progesteronie. Poniżej wyniki 1-progesteron, 2-beta. To mój 33dc i trochę się martwię, że beta jakaś niska. Co myślicie?
Kochana spokojnie, powtórz badania za dwa dni i zobacz jaki przyrost.Dzisiaj byłam na becie i progesteronie. Poniżej wyniki 1-progesteron, 2-beta. To mój 33dc i trochę się martwię, że beta jakaś niska. Co myślicie?
Bedzie dobrze :* miescisz sie w normach to najważniejsze
Kochana spokojnie, powtórz badania za dwa dni i zobacz jaki przyrost.
Jutro ide zrobić.Robiłaś przyrost?
Jeśli chodzi o betę to się nie sugeruj że ktoś w tym dniu cyklu co Ty ma taką, a Ty taką betę. Wszystko zależy od tego, kiedy miałaś owulację i ile trwała implantacja. Ale poziom progesteronu mocno niepokoi, na Twoim miejscu umówiłabym się na jak najszybszą wizytę do ginekologa po luteine lub duphaston. Powodzenia!Dzisiaj byłam na becie i progesteronie. Poniżej wyniki 1-progesteron, 2-beta. To mój 33dc i trochę się martwię, że beta jakaś niska. Co myślicie?