To i ja się pochwalę swoimi " dzieciaczkami ".Co do kotów - jak tu nie kochać puchatych Tygrysków![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To i ja się pochwalę swoimi " dzieciaczkami ".Co do kotów - jak tu nie kochać puchatych Tygrysków![]()
moja ginekolog mówiła że szybciej od surowego mięsa się zarazi niż od kota. Ja całe życie miałam koty, wychodzące, teraz mamy w 100% domowego i do tej pory nigdy nie złapałam toxo.Wspominacie o kotkach, to opowiem Wam sytuacje z wcz.u mojej gin. Nie wiem czy tak jest w calych Niemczech, czy ona ma na tym pkt bzika. Pyta mi sie czy wiem co to toksoplazmoza, ja ze tak. Kazala mi wyjascic, wiec jej mowie ze od niedomytych owocow, warzyw...przerwala mi i dodala od kotow, glownie od kotow. Poczym zapytala czy mam koty, mowie ze nie, a ona to teraz pani podpisze, ze podczas ciazy nie kupi pani kota
Troche mnie zszokowala tym, kolezanka jest mocna kociara i powiedziala, ze ta lekarka jest chyba ze sredniowiecza![]()
ja mam w planach na wiosnę swój warzywnik. kochany mąż już skrzynię zbil... tylko czy dam radę z brzuchem... dziś przesadziłam. brzuch boli a ja leżę i ... próbuje odpocząćJa planuje, już nawet dość mocno rozeznalam temat. Jestem z tych ludzi co robią własne mydła, piorą w orzechach, warzywa z własnego ogrodu. Nastawiłam się z moim na wielo, tylko nie wiemy czy damy radę od urodzenia czy jak dziecko będzie troszkę większe, żeby rozmiaru new e born nie kupować. A w praniu zobaczymyMoim zdaniem wszystko to jest kwestia przyzwyczajenia, powiem wam tylko że jak człowiek robi małe kroki w stronę eko, typu swoje siatki na owoce- to później idzie coraz lepiej i chce się robić wiecej
![]()
Ja mam mustelle jest od pocztaku ciazy, ale jeszcze sie nie smarujeDziewczyny smarujecie się może już jakimiś kremami na rozstępy? Ja właśnie byłam w Rossmannie i większość jest od 4miesiaca, udało mi się znaleźć dwa, które jak piszą można stosować od początku ciąży, jeden z nich kupiłam. Może macie już jakieś sprawdzone i polecicie na przyszłość?![]()