Alicjaaa85
Fanka BB :)
będzie dobrze, koleżanki mama właśnie urodziła jej braciszka mając 42 lata, cała ciąża książkowa. Ja będę rodzic miesiąc po swoich 37 urodzinach.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie dobrze, koleżanki mama właśnie urodziła jej braciszka mając 42 lata, cała ciąża książkowa. Ja będę rodzic miesiąc po swoich 37 urodzinach.
A 16:45Tez mam 3 .01 ja mam na 10 a wy ???
Ja mam 12+0Myślicie że prenatalne 12+2 to będzie ok? Bo cały czas się zastanawiam czy to nie za wcześnie.. w innej klinice chcieli mnie zapisać już na 11+4 ale stwierdziłam że to bez sensu i zrezygnowałam.
Właśnie ja nie mogę wejść na niego mimo ze dostałam link…14:30nie było wcześniej
Już się nie mogę doczekać aż nam zamkną wątek, bo chciałam poruszyć jedną kwestię, która mnie dobija od kilku lat. Chodzi o sprawy/kontakty rodzinne, bo już od dawna się zastanawiam czy tylko ja tak *ujowo trafiłam![]()
Usg wydaje mi się że tak bo tam łożysko, pempowina sprawdzana. A nifty to tylko wady, choroby.A ja się zastanawiam czy jak się zrobiło to nifty czy prenatalne są wtedy potrzebne ?
Tego się trzymambędzie dobrze, koleżanki mama właśnie urodziła jej braciszka mając 42 lata, cała ciąża książkowa. Ja będę rodzic miesiąc po swoich 37 urodzinach.![]()
A muszą wysłać jakiś link? Bo ja nic nie mamPrywatny już działa dziewczyny![]()
ze ty tyle wytrzymalas, maskra, ja pzrez ten czas bylam juz pre razy na wizycieJa dzisiaj też wreszcie mam wizytę i doczekać się nie mogę, bo ostatnia wizyta była 30.11.
Mam nadzieję, że dostanę skierowanie na prenatalne, które z kolei mam w ten czwartek.
Także prosimy o trzymanie kciuków i same dobre myśli ☺
A muszą wysłać jakiś link? Bo ja nic nie mam
No niby byłam na tej liście, dobra, poczekamy, może po kolei jakośTak, link dostały osoby zgłoszone do administratorki forum