reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Cześć dziewczyny. Miłego dnia. Ktoś dziś ma wizytę? Było niby dużo na dziś, ale niewiem czy został tu Ktoś? Ja mam dziś na 17.30, i oczywiście że już nie mogłam spać w nocy. Ostatnio wizytę miałam prawie miesiąc temu, martwię się czy wszystko w porządku u malucha.

Cześć dziewczyny. Miłego dnia. Ktoś dziś ma wizytę? Było niby dużo na dziś, ale niewiem czy został tu Ktoś? Ja mam dziś na 17.30, i oczywiście że już nie mogłam spać w nocy. Ostatnio wizytę miałam prawie miesiąc temu, martwię się czy wszystko w porządku u malucha.
Hej, ja dzisiaj na 18, ale pewnie będzie opóźnienie Wiec nie wiem o której będę po. Też się bardzo stresuje, mam nadzieję że szybko dzien zleci.

Z
Został zostal ja tam dwie grupy czytam a co mi tam czy przeczytam 30 stron czy 50 :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry