Ale zamierzam i jestem bardzo przejęta , nie chciałabym żeby dziecku coś się stało przez moje cukry...Jasne że to rozumiem. Boję się tylko czy zawsze uda mi się dokładnie jej przestrzegać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale zamierzam i jestem bardzo przejęta , nie chciałabym żeby dziecku coś się stało przez moje cukry...Jasne że to rozumiem. Boję się tylko czy zawsze uda mi się dokładnie jej przestrzegać![]()
Czasem faktycznie trzeba bardzo wprost poprosić o pomocTo nie jesteś sama. 3 dni temu mojemu nagadałam, że nic nie robi w domu tylko to co trzeba na już, że jest bałagan i sama nie ogarniam (2 miesiace przespałam dosłownie), że córą też trzeba się zająć... Tak nawtykałam, że mieszkanie sprząta, dzieckiem się zajmuje i dopiero dziś coś się zaczyna odzywać. Trochę wyrzuty mam, ale widzę różnicę kolosalna, stara się, a ja czuję się lepiej, bo widzę że on ogarnia (i ja nie muszę się martwić).
Póki co ważę się tylko na wizytyach.. Nie chcę o tym myśleć ile przytyję, itp. Jem normalnie, tak jak przed ciążą i puchnę jak świnka. Muszę już poprzebierać spodnie, które mogę swobodnie nosić jeszcze.
Ja zamowilam pierwsza pare ciążowych. Myśle ze jeszcze mam chwilkę zanim zacznę je nosić ale tak strasznie sklepów nie lubięPóki co ważę się tylko na wizytyach.. Nie chcę o tym myśleć ile przytyję, itp. Jem normalnie, tak jak przed ciążą i puchnę jak świnka. Muszę już poprzebierać spodnie, które mogę swobodnie nosić jeszcze.
Ja zamowilam pierwsza pare ciążowych. Myśle ze jeszcze mam chwilkę zanim zacznę je nosić ale tak strasznie sklepów nie lubię![]()