Ewi12
Fanka BB :)
na pewno nie będzie świetna z uwagi na wiek (36)… jakoś tak mnie dzisiaj naszło jak dziewczyny piszą, ze miały usg dobre… mam stresikgłowa do góry! Wcale pappa nie musi Ci wyjść źle. Czemu z góry zakładasz że coś będzie nie tak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na pewno nie będzie świetna z uwagi na wiek (36)… jakoś tak mnie dzisiaj naszło jak dziewczyny piszą, ze miały usg dobre… mam stresikgłowa do góry! Wcale pappa nie musi Ci wyjść źle. Czemu z góry zakładasz że coś będzie nie tak?
ale duże bobo który to już tydzienPo dzisiejszej wizycie wszystko dobrzenie pochwalę się zdjęciami bo dziś dzidzia nie chciala wprolpracowac i mało wyraźne zdjęcia mam. Ale prawie przez całe usg trzymała się za głowę
Ma już niecałe 9cm i 92gramy
Następną wizyta dopiero 8.02 już wiem że się będzie bardziej ciągnęło
Hej, ja mam 35 z hakiem i wyszła mi bardzo dobrze. Więc nie zawsze wiek zawala sprawę.na pewno nie będzie świetna z uwagi na wiek (36)… jakoś tak mnie dzisiaj naszło jak dziewczyny piszą, ze miały usg dobre… mam stresik![]()
wiadomo, ze nie zawsze i to „tylko”statystyka ale jakoś to czekanie mnie wykończy… jeszcze zaczęłam czytać różne historie i zaczęło się gdybanieHej, ja mam 35 z hakiem i wyszła mi bardzo dobrze. Więc nie zawsze wiek zawala sprawę.
Dziś dokładnie 14+2ale duże bobo który to już tydzien?!
Dokladnie ja tez 35 z hakiem i wyszło w normie :-)Hej, ja mam 35 z hakiem i wyszła mi bardzo dobrze. Więc nie zawsze wiek zawala sprawę.
Gratuluję chłopczykaHej, melduje się po dzisiejszej wizycie.
Rośnie mi w brzuszku chłopczykniby mamy potwierdzać jeszcze, ale podobno nie kryje się z tym co tam ma
ogólnie wszystko wygląda dobrze. Mam nadzieje, że prenatalne w czwartek to będzie tylko formalność
![]()
Mi lekarz proponował nimfy. Ale z mężem podjęliśmy decyzję że nie będziemy tego robić. Po dobrym USG , gdzie nic złego nie widać wierzymy że wszystko będzie dobrze. Papa to tylko statystyka.U mnie będzie amniopunkcja w czwartek. A Ty jakie masz dalsze zalecenia?
Kochana nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrzeDziewczyny ale mam dzisiaj spadek humoruczekam na wyniki pappa… niby usg dobrze ale z tego co widzę nic to nie oznacza
mam same złe myśli dzisiaj
![]()