raisonnablement
Fanka BB :)
Tak, ale mi glukoza wyszła ponad normę na czczoWow szybko idziesz na tą krzywą, ciekawe czy mi też zleci na następnej wizycie przy zakładaniu karty ciążyBo normalnie chyba pomiędzy 24-28 tyg się ją robi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, ale mi glukoza wyszła ponad normę na czczoWow szybko idziesz na tą krzywą, ciekawe czy mi też zleci na następnej wizycie przy zakładaniu karty ciążyBo normalnie chyba pomiędzy 24-28 tyg się ją robi.
Ja dzisiaj zamawiam drwala XD ale jeszcze nie wiem którego wybraćMnie też kompletnie odrzuciło od słodkiego, jakbym miała teraz zjeść ciastoale za to kapusta kiszona, ogórki, i chipsy octowe
![]()
Oooo to może być plan na sobotę, też bym drwala zjadła. A nam można ten ser co jest w środku ?Ja dzisiaj zamawiam drwala XD ale jeszcze nie wiem którego wybrać
Podejrzewam, że to zwykła gouda jestOooo to może być plan na sobotę, też bym drwala zjadła. A nam można ten ser co jest w środku ?![]()
U mnie w szpitalu nie pobierają z palca ale sprawdzają historię wyników danej osoby czy nie miała problemów z poziomem cukru nigdy. Ale rozsądniej byłoby pobierać żeby krzywdy nie narobićale chodzilo mi że pierw z palca, potem z żyły, potem pijesz i po 1h i po 2h
Ja z tych co nie rozumieją tego fenomenuJa dzisiaj zamawiam drwala XD ale jeszcze nie wiem którego wybrać
Czekam aż będzie dobry dzień i na pewno zjem tego z chrzanem xdJa dzisiaj zamawiam drwala XD ale jeszcze nie wiem którego wybrać
Mi nawet rzucie gumy zwykłej miętowej trochę przynosi ulgę, jeśli jeszcze mnie nie siekło tak na amenW ogóle mi teraz na mdłości trochę pomaga picie mięty.
Może któreś z was też pomoże![]()