94i
Fanka BB :)
ja tam liczę że bardziej się nie rozkręciMi nawet rzucie gumy zwykłej miętowej trochę przynosi ulgę, jeśli jeszcze mnie nie siekło tak na amen![]()
Na razie daje rade bez tabletek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tam liczę że bardziej się nie rozkręciMi nawet rzucie gumy zwykłej miętowej trochę przynosi ulgę, jeśli jeszcze mnie nie siekło tak na amen![]()
Pewnie takPodejrzewam, że to zwykła gouda jest
Totalnie rozumiem, ja w czwartek a też wizyta i nie mogę się doczekaćWizyta dopiero w środę a już siedzę jak na szpilkach![]()
Można. Camemberty też można, ale pasteryzowaneOooo to może być plan na sobotę, też bym drwala zjadła. A nam można ten ser co jest w środku ?![]()
ja będę miała o tyle dobrze, że mama mi to w do mu będzie pobierać bi na codzień krew pobiera w laboratorium, wiec może kimne między pobraniamiTak- pobierają Ci na czczo, później pijesz ten ulepek i siedzisz sobie spokojnie- następne pobranie jest po godzinie od wypicia, a kolejne po następnej godzinie. I masz rację- ciężko tak tyle czasu nie jesc. Ja po krzywych szłam zawsze do pobliskiej piekarni po kanapkę z kotletem schabowym![]()