reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Przepraszam,że tak się wcinam ale z jakiego powodu robicie te nifty? Nie przeczytałam wątku od początku więc też nie jestem w temacie. Ale mnie to zaciekawiło.
ja robię, żeby się nie stresować całą ciążę. Z uwagi na wiek prenatalne wyjdą mi w najlepszym wypadku z ryzykiem pośrednim- to tylko statystyka ale mnie to stresowało w ciąży z córką. Nie zrobiłam wtedy nifty bo mi było „szkoda” kasy… jednak wózek, łóżeczko, fotelik i inne pierdoly to całkiem ładna sumka. Teraz większość już mam bo córka ma 16 mcy więc mogę sobie pozwolić na ten wydatek…

Dziewczyny wtedy rezygnujecie z pappa? Czy robicie to dodatkowo?
Pappa obowiązkowo też robie

Przepraszam,że tak się wcinam ale z jakiego powodu robicie te nifty? Nie przeczytałam wątku od początku więc też nie jestem w temacie. Ale mnie to zaciekawiło.
Ja robię bo w pierwszej ciąży był zespół downa
Pełny tych badań nifty sanco panorama,
Które najlepsze?
Ja na panoramie się przejechałam, w ciąży z zespołem downa nie wykryła jej. A wynik który wydali to ,,brak wyniku który może być spowodowany zmianami chromosomalnhmi”. A to powinna być prosta piłka jest ciąża z najczęstszą wadą na którą mają największą czułość to powinna wykryć odrazu.
Do nifty nie mam przekonania bo za dużo było wyników fałszywie pozytywnych czyli wykrywali wadę której nie ma
I po moim rozeznaniu padło na Sanco

Pappa obowiązkowo też robie

Ja robię bo w pierwszej ciąży był zespół downa

Ja na panoramie się przejechałam, w ciąży z zespołem downa nie wykryła jej. A wynik który wydali to ,,brak wyniku który może być spowodowany zmianami chromosomalnhmi”. A to powinna być prosta piłka jest ciąża z najczęstszą wadą na którą mają największą czułość to powinna wykryć odrazu.
Do nifty nie mam przekonania bo za dużo było wyników fałszywie pozytywnych czyli wykrywali wadę której nie ma
I po moim rozeznaniu padło na Sanco
Pappa to jest ten standardowy który się po prostu robi w określonym czasie prawda?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry