amusedxxx
Moderator
to tylko kup metylowany skoro masz MTFHRooo to już pięknie :-)))) ja zaskoczona.... liczę i chyba to taki 5 tydzień. ani kwasu foliowego nie brałam , nic. Jutro wizyta w aptece ponownie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to tylko kup metylowany skoro masz MTFHRooo to już pięknie :-)))) ja zaskoczona.... liczę i chyba to taki 5 tydzień. ani kwasu foliowego nie brałam , nic. Jutro wizyta w aptece ponownie.
ooo własnie, dzięki pokazuje mi według wyliczeń 1 sierpniato tylko kup metylowany skoro masz MTFHRna kiedy wychodzi Ci termin? Wrzucę na pierwszej str
![]()
Może jakieś naczynko pękło po prostu? Ja pamiętam że przy pierwszej ciazy mialam takie coś ale obserwowałam się w sumie i był to jednorazowy incydent. I wszystko było okWłaśnie to nie była krew na sto procent. Lekko rozowe przy podcieraniu prawie nie widoczne..
Ja w poprzedniej takie mikroplamienie, w tej przez 2 dni (tylko przy podtarciu, nie cały dzień, co którąś wizytę). Po tym 2 wizyty z serduszkiem.Może jakieś naczynko pękło po prostu? Ja pamiętam że przy pierwszej ciazy mialam takie coś ale obserwowałam się w sumie i był to jednorazowy incydent. I wszystko było ok
Możliwe że będzie, ta moja kicia też się klei do mnie i nie idzie jej w ogóle zgonić z kolan, a najchętniej to by mi na twarzy leżałaU mnie same kotkijedna taka niedotykalska od jakiegos czasu ciagle sie na mnie kładzie i spi, mysle ze czuje fasolkę. Jestem ciekawa czy potem bedzie tez dzidzi tak pilnować jak mnie teraz
![]()
Ja się czuję masakrycznie źle, jutro mam wizytę, ale nawet nie miałam siły się zastanawiać nad tym, prawie cały dzień przespałam. Jutro chyba wezmę l4 na cały tydzień, chciałam popracować jeszcze, ale nie wiem czy będzie mi dane.Hej dziewczyny. Dzisiaj ja mam zdecydowanie słabszy dzień, zjadłam pizzę i takie mam nudności że masakra. Cały dzień na kanapie...
Do tego wizyta coraz bliżej i z jednej strony nie mogę się doczekać z drugiej się boje, że coś będzie nie tak.Już zaczynam myśleć o badaniach prenatalnych, tym że nie badaliśmy zarodków i naszych kariotypów przed IVF. Staram się nie wybiegać tak daleko w przyszłość i brać to całe doświadczenie krok po kroku ale ciężko nie myśleć.
Czy któraś z was też ma podobnie?
Pewnie weź sobie L4 jak tak źle się czujesz, nie ma sensu się męczyć w pracy. Może za jakiś czas Ci odpuści i jeszcze wrócisz sobie do pracy na jakiś czas.Ja się czuję masakrycznie źle, jutro mam wizytę, ale nawet nie miałam siły się zastanawiać nad tym, prawie cały dzień przespałam. Jutro chyba wezmę l4 na cały tydzień, chciałam popracować jeszcze, ale nie wiem czy będzie mi dane.
Przykro mi się, że się tak czujeszHej dziewczyny. Dzisiaj ja mam zdecydowanie słabszy dzień, zjadłam pizzę i takie mam nudności że masakra. Cały dzień na kanapie...
Do tego wizyta coraz bliżej i z jednej strony nie mogę się doczekać z drugiej się boje, że coś będzie nie tak.Już zaczynam myśleć o badaniach prenatalnych, tym że nie badaliśmy zarodków i naszych kariotypów przed IVF. Staram się nie wybiegać tak daleko w przyszłość i brać to całe doświadczenie krok po kroku ale ciężko nie myśleć.
![]()
Czy któraś z was też ma podobnie?
Idz na zwolnienie i sie nawet nie zastanawiaj. Musisz zadbać teraz o siebie przede wszystkimJa się czuję masakrycznie źle, jutro mam wizytę, ale nawet nie miałam siły się zastanawiać nad tym, prawie cały dzień przespałam. Jutro chyba wezmę l4 na cały tydzień, chciałam popracować jeszcze, ale nie wiem czy będzie mi dane.