Devin
Moderator
Fajnie, ja nie mogę się doczekaćA ja jutro prenatalne, jak o tym myślę to trochę się stresuję![]()
A dziewczyny co już miały prenatalne, to udało się poznać płeć czy to za wcześnie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie, ja nie mogę się doczekaćA ja jutro prenatalne, jak o tym myślę to trochę się stresuję![]()
obyJesli dzidziutek bedzie jeszcze za mały to moze juz na miejscu wcisną cie na jakiś termin późniejszy![]()
Moje dwie znajome na pierwszych prenatalnych dostały wstępnie informacje, że będą miały chłopcówFajnie, ja nie mogę się doczekać
A dziewczyny co już miały prenatalne, to udało się poznać płeć czy to za wcześnie?
można wziąć ze sobą, i jak powie ze za mało się rusza to zjeśćA myślicie że warto zjeść coś słodkiego przed badaniem, żeby dziecko się ruszało? Czy lepiej jak śpi i niewiele się rusza?
Lepiej coś zjeść, żeby się ruszało. Mi w poprzedniej ciąży jak mały spał kazali pójść do sklepu kupić batonika, żeby się obudził.A myślicie że warto zjeść coś słodkiego przed badaniem, żeby dziecko się ruszało? Czy lepiej jak śpi i niewiele się rusza?
ja się dowiedziałam w 16 tc dopieroFajnie, ja nie mogę się doczekać
a chłopiec czy dziewczynka?ja się dowiedziałam w 16 tc dopiero
Wow to już prenatalne matko jak ten czas leciA ja jutro prenatalne, jak o tym myślę to trochę się stresuję![]()
No daj spokój, dopiero co był transferWow to już prenatalne matko jak ten czas leci![]()