Devin
Moderator
Ja zamiast po jednym to już po 3 usg więc chyba Cię przegoniłamU każdej inaczej wyglądatrochę jeszcze musimy poczekać żeby te fasolki nabrały ludzkiego kształtu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zamiast po jednym to już po 3 usg więc chyba Cię przegoniłamU każdej inaczej wyglądatrochę jeszcze musimy poczekać żeby te fasolki nabrały ludzkiego kształtu
Dziś idę za dwie godziny do mojej gin na oddział ( bo tam ma dyżur) pokazać jej tylko wyniki badań. Może się zlituje i zrobi mi usg w szpitalu ale wątpię. A tak to idę dopiero w czwartek na 13.tylko USG prawdę powie :/ udało Ci się już złapać jakiś termin?
owszem. Ja na dwóch byłamJa zamiast po jednym to już po 3 usg więc chyba Cię przegoniłammimo że nie było to zamierzone
![]()
Kurczę ładny przyrost… co zamierzasz zrobić?Dziewczyny, mam wyniki z betę z dzisiaj.
Wczoraj 1990,8
Dzisiaj 3234,5
Szczerze to nie mam pojęcia, ta beta mnie teraz zdziwiłaKurczę ładny przyrost… co zamierzasz zrobić?
Niestety ja się kompletnie nie znam w tych tematach więc Ci nie pomogę.. :/Zadałam pytanie na forum tym ogólnym. Może ktoś odpisze. Zobaczę co mi powie gin wieczorem
Beta z dzisiaj? A wizytę miałaś wczoraj tak?Dziewczyny mam betę 14325,05 a zarodka brak. To jest zły znak prawda?
Tak beta z dzisiaj rana czyli jest tak jak mówisz. W poniedziałek jest święto. Do swojego gina idę w czwartek na 13. Mogę ewentualnie umówić się do kogoś innego na wtorek lub środę ale to i tak będzie chwilę przed wizytą u mojego ginekologaBeta z dzisiaj? A wizytę miałaś wczoraj tak?
Czyli wczoraj beta była niższa i może sprzęt słaby? Jak bym na twoim miejscu się umówiła za 2 dni do gina na usg