Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie pobolewa podbrzusze, raz mocniej raz słabiej. Tak samo piersi. Jak zrobię się tylko lekko głodna to zaraz mnie mdli, tak że muszę coś zjeść jak najszybciej. No i zgaga… cokolwiek zjem to zaraz męczy, a wieczorem to już w ogóle dramatWiem rozumiem, ale chyba i tak zrobię
A jakie macie objawy?
u mnie w sumie senność i zmęczenie. Bolą mnie sutki i na razie tyle tylko. Nie wiem czy to dobrze czy nie. Ale w tamtej poronionej ciąży np w ogóle nie było mi nie dobrze i dlatego tak porównuje.. :/ aczkolwiek podobno nie każda musi wymiotować.Wiem rozumiem, ale chyba i tak zrobię
A jakie macie objawy?
Paracetamol na pewno możesz.Dziewczyny pomocy. Obudziłam się, trzesie mnie z zimna, gardło boli, 38.4 temp. Co robic???![]()
Może na gardło imbir? Czosnek. Płukanie soda, niestety pozostają jedynie naturalne środkiDziewczyny pomocy. Obudziłam się, trzesie mnie z zimna, gardło boli, 38.4 temp. Co robic???![]()
ja tak miałam w poprzednich ciążach zawsze… jezuuu jak mi śmierdział własny mocz nawet to masakraJa jestem mega zmęczona. I czuję śmierdzące rzeczy których nie ma- na przykład kurczaka w lodówce, a w lodówce nie ma żadnego mięsa.