Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie pobolewa podbrzusze, raz mocniej raz słabiej. Tak samo piersi. Jak zrobię się tylko lekko głodna to zaraz mnie mdli, tak że muszę coś zjeść jak najszybciej. No i zgaga… cokolwiek zjem to zaraz męczy, a wieczorem to już w ogóle dramatWiem rozumiem, ale chyba i tak zrobię
A jakie macie objawy?
u mnie w sumie senność i zmęczenie. Bolą mnie sutki i na razie tyle tylko. Nie wiem czy to dobrze czy nie. Ale w tamtej poronionej ciąży np w ogóle nie było mi nie dobrze i dlatego tak porównuje.. :/ aczkolwiek podobno nie każda musi wymiotować.Wiem rozumiem, ale chyba i tak zrobię
A jakie macie objawy?
Paracetamol na pewno możesz.Dziewczyny pomocy. Obudziłam się, trzesie mnie z zimna, gardło boli, 38.4 temp. Co robic???![]()
Może na gardło imbir? Czosnek. Płukanie soda, niestety pozostają jedynie naturalne środkiDziewczyny pomocy. Obudziłam się, trzesie mnie z zimna, gardło boli, 38.4 temp. Co robic???![]()
ja tak miałam w poprzednich ciążach zawsze… jezuuu jak mi śmierdział własny mocz nawet to masakraJa jestem mega zmęczona. I czuję śmierdzące rzeczy których nie ma- na przykład kurczaka w lodówce, a w lodówce nie ma żadnego mięsa.