JestemA
Fanka BB :)
Jesteś w 5 tygodniu. Masz za sobą już 4 pełne i jesteś w 3 dniu 5 tygodniaMożecie mi powiedzieć jak liczyć tygodnie ciąży? Aplikacje wskazują 4+3. Oznacza to, że jestem w 4 tygodniu czy w 5 tygodniu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteś w 5 tygodniu. Masz za sobą już 4 pełne i jesteś w 3 dniu 5 tygodniaMożecie mi powiedzieć jak liczyć tygodnie ciąży? Aplikacje wskazują 4+3. Oznacza to, że jestem w 4 tygodniu czy w 5 tygodniu?
W skończonym 4, zaczęłaś 5.Możecie mi powiedzieć jak liczyć tygodnie ciąży? Aplikacje wskazują 4+3. Oznacza to, że jestem w 4 tygodniu czy w 5 tygodniu?
Ja nie odstawiam, mam ochotę to pijea co robicie z kawą? ja mam straszną ochotę ale wszędzie trąbią że według najnowszych badań jest bardzo szkodliwa. w innych źródłach mówią że można 200 mg na dobę, zgłupieć można
a co jeszcze masz na tej kartce w zaleceniach? bo moze coś jeszcze jest czego nalezy unikac a ja to robieNa kartce z zaleceniami po transferze mam informację że nie można pić kawy. Ale po pierwszym jak o to zapytałam to lekarkę to powiedziała że jedna słabszą mogę w ciągu dnia wypić
lekarz powie że jestes w 4 tyg a my mamy mowimy ze jestesmy w 5Możecie mi powiedzieć jak liczyć tygodnie ciąży? Aplikacje wskazują 4+3. Oznacza to, że jestem w 4 tygodniu czy w 5 tygodniu?
Kiedyś gdzieś widziałam lavazze bezkofeinowa, ciekawe czy dobrami najbardziej smakuje jacobs bezkofeinowa taka zielona z niebieskim paskiem.
a co jeszcze masz na tej kartce w zaleceniach? bo moze coś jeszcze jest czego nalezy unikac a ja to robie
lekarz powie że jestes w 4 tyg a my mamy mowimy ze jestesmy w 5![]()
ooo właśnie też muszę nastawić zakwasJa w sumie chyba nie planuje z niczego rezygnować, ale za to dodałam kilka rzeczy do swojej codziennej rutynynp. pije rano zakwas z buraków, bo mi zawsze w drugiej połowie ciąży wyskakiwała duża anemia, może tym razem uda się tego uniknąć
no i planuje nierezygnować z chodzenia na basen, zobaczymy czy się uda
![]()
Macie jakieś plany na długi weekend?