karolinaaax
Fanka BB :)
Mi wpisz proszę kolejną wizytę 9.12Dziewczyny moje, zerknijncie na pierwszą stronę i dajcie znać czy coś mi nie uciekło
Nie zawsze mam możliwość być na forum na bieżąco, wiec jak coś wybaczcie, nigdy nie pomijam celowo!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi wpisz proszę kolejną wizytę 9.12Dziewczyny moje, zerknijncie na pierwszą stronę i dajcie znać czy coś mi nie uciekło
Nie zawsze mam możliwość być na forum na bieżąco, wiec jak coś wybaczcie, nigdy nie pomijam celowo!
Bardzo proszę wpisz mi wizytę 8.12 bo wtedy mam prywatną, a dziś się dowiem kiedy mam na NFZDziewczyny moje, zerknijncie na pierwszą stronę i dajcie znać czy coś mi nie uciekło
Ja też z tych co nigdy wolnego nie biorą i dziwnie mi było nawet pójść i powiedzieć szefowej że potrzebuje urlopuJeju ja to nie wiem jak pójdę na wizytę albo oddać krew, bo moja szefowa tego nie dźwignie- ja praktycznie wcale nie biorę wolnego![]()
Piersi to nie wiem, mam nadzieję że nie całą ciążęA piersi bolą cała ciążę? Zabijcie mnie ale nie pamiętam że pierwszej.
Któraś pisałam o rybie po grecku,ja wczoraj zażyczyłam w południe placki ziemniaczane,mama mi zrobila ale jak wróciłam do domu to już się nie chciało. Czuję już opuchliznę i że przytyłam, jem źle, smaki mi się zmieniają, co rano muszę mieć świeża wędlinę lub bułkę bo z poprzedniego dnia nie zjem. Mam ochotę na duuuzo słonego,tłustego i pikantnegodziś kupiłam mi na sałatkę owocowa,bo też mi na kwasne przychodzi smak. Pamiętam,że to jeszcze nic bo w poprzedniej ciazy to miałam jedzeniowy dramat. Stresuje się jutrzejszą wizytą, męża nie ma w domu, nikt nie wie i się boję jakoś.
![]()
Najpierw poczekajmy na wszystkieDziewczyny zakładamy niedługo prywatny wątek?![]()
Nie bolały mnie całą ciąże. Jakoś w drugim trymestrze przestały. Pierwszy i trzeci był nie do zniesienia. Przyznam, ze w pierwszej bolały bardziej niż terazA piersi bolą cała ciążę? Zabijcie mnie ale nie pamiętam że pierwszej.
Któraś pisałam o rybie po grecku,ja wczoraj zażyczyłam w południe placki ziemniaczane,mama mi zrobila ale jak wróciłam do domu to już się nie chciało. Czuję już opuchliznę i że przytyłam, jem źle, smaki mi się zmieniają, co rano muszę mieć świeża wędlinę lub bułkę bo z poprzedniego dnia nie zjem. Mam ochotę na duuuzo słonego,tłustego i pikantnegodziś kupiłam mi na sałatkę owocowa,bo też mi na kwasne przychodzi smak. Pamiętam,że to jeszcze nic bo w poprzedniej ciazy to miałam jedzeniowy dramat. Stresuje się jutrzejszą wizytą, męża nie ma w domu, nikt nie wie i się boję jakoś.
![]()
To ja jeszcze karmię najmłodszegoNie bolały mnie całą ciąże. Jakoś w drugim trymestrze przestały. Pierwszy i trzeci był nie do zniesienia. Przyznam, ze w pierwszej bolały bardziej niż teraz