Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak mam, a my jeszcze teraz się przeprowadzamyAndrzejki,sprzątanie? Ja Was podziwiam. Jest mi źle, ciezko na żołądku, na nic nie mam ochoty,nie mam siły na zabawy z dzieckiem. Mam wrażenie ze co wstanę to muszę sie polozyc a to dopiero 6tc!!nie wiem jak wytrzymam do lipca... Syn mial być 22.12 a jest 16.11, w sumie dal tak w kośc ze ani na spacery nie chodziliśmy bo płakał ani nawet później w spacerówce. Ale to ubieranie, fotelik.. dajcie spokój
czy tylko ja nie mam sil, czuje glod choc wszystko mnie odrzuca i boję Się jak bedze jutro w pracy?
Ojej współczuję , przechodziliśmy to w sierpniu a ja dalej mam kartony w garażuTeż tak mam, a my jeszcze teraz się przeprowadzamy![]()
Z tego co mi powiedziała dziś, to nie musi być akurat ta z NFZ, jeżeli pakiet luxmed obejmuje u Ciebie wizyty położnej w domu to jak najbardziej możesz wybrać z luxmeduByłoby super, dzięki![]()
Mnie czeka przeprowadzka na początku roku, boję sięOjej współczuję , przechodziliśmy to w sierpniu a ja dalej mam kartony w garażui w ogóle jakoś tak nie ogarnęłam wszystkiego
My już mamy przeprowadzkę za sobą, z dniem wczorajszymTeż tak mam, a my jeszcze teraz się przeprowadzamy![]()
Ojaa, to przykro. A przypomnij ile masz dzieci, że taka obojętność?My już mamy przeprowadzkę za sobą, z dniem wczorajszym
Wczoraj też brat się domyślił że jestem w ciąży więc powiedziałam również mamie.
Dziś siostra i brat się dowiedzieli. Entuzjazmu u mamy i siostry brak, trochę przykre, odczułam na zasadzie „eh kolejne dziecko w rodzinie”….
Oo moja data urodzinAndrzejki,sprzątanie? Ja Was podziwiam. Jest mi źle, ciezko na żołądku, na nic nie mam ochoty,nie mam siły na zabawy z dzieckiem. Mam wrażenie ze co wstanę to muszę sie polozyc a to dopiero 6tc!!nie wiem jak wytrzymam do lipca... Syn mial być 22.12 a jest 16.11, w sumie dal tak w kośc ze ani na spacery nie chodziliśmy bo płakał ani nawet później w spacerówce. Ale to ubieranie, fotelik.. dajcie spokój
czy tylko ja nie mam sil, czuje glod choc wszystko mnie odrzuca i boję Się jak bedze jutro w pracy?
mnie tezMnie czeka przeprowadzka na początku roku, boję się![]()