Judyta26
Fanka BB :)
Bo ja jestem matka panikaraRaz, że jest normalna, a dwa dlaczego od razu down? Może to po prostu bliźnięta![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo ja jestem matka panikaraRaz, że jest normalna, a dwa dlaczego od razu down? Może to po prostu bliźnięta![]()
Z nami śpią dwa psy i kot i jest ciasno, bo pies w dodatku ma pysk pomiędzy naszymi głowami, kiedyś w nocy się przytuliłam do głowy psa bo myślałam, że to mążU mnie tak samo, cztery koty mnie obłażąWszysykie chcą spać jak najbliżej mnie przez co wybudzam się w nocy, bo mi ciasno z nimi
![]()
Ja taka cwaniara do innych, a moje drugie imię to przesada i panikaBo ja jestem matka panikara![]()
Ja się muszę z tego wyleczyć, ale ciężka sprawa, dlatego nawet wolę się wygadać i dostać za przeproszeniem zjeby żeby mi przeszło o tyle.Ja taka cwaniara do innych, a moje drugie imię to przesada i panika
High five !
Rozumiem Cię, ja niestety mam tak od dziecka, długa historia.Ja się muszę z tego wyleczyć, ale ciężka sprawa, dlatego nawet wolę się wygadać i dostać za przeproszeniem zjeby żeby mi przeszło o tyle.
Fakt, że dużo przeszłam z moimi bobasami i mam nadzieję że trzecie dziecko już będzie zdrowotnie idealne od ciąży po dorosłość![]()
Mnie smutek spowodowało i nadprodukcję ślinyDzień dobry, u mnie bez zmianniestety pracuje w takim miejscu, że dostęp do ciasta jest bardzo ułatwiony
Zobacz załącznik 1729659
Miłego dnia!
Ps. mam nadzieje, że moje zdjęcie nie spowoduje u Was mdłości,. jeśli tak, to przepraszam![]()
U mnie nawet spowodowało myśl że może bym dała radę zjeść?Dzień dobry, u mnie bez zmianniestety pracuje w takim miejscu, że dostęp do ciasta jest bardzo ułatwiony
Zobacz załącznik 1729659
Miłego dnia!
Ps. mam nadzieje, że moje zdjęcie nie spowoduje u Was mdłości,. jeśli tak, to przepraszam![]()
mdlosci moze nie, ale cukier mi sie podniosl xDDzień dobry, u mnie bez zmianniestety pracuje w takim miejscu, że dostęp do ciasta jest bardzo ułatwiony
Zobacz załącznik 1729659
Miłego dnia!