reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Ja taka cwaniara do innych, a moje drugie imię to przesada i panika 🤣
High five !
Ja się muszę z tego wyleczyć, ale ciężka sprawa, dlatego nawet wolę się wygadać i dostać za przeproszeniem zjeby żeby mi przeszło o tyle.
Fakt, że dużo przeszłam z moimi bobasami i mam nadzieję że trzecie dziecko już będzie zdrowotnie idealne od ciąży po dorosłość ;)

Ja się muszę z tego wyleczyć, ale ciężka sprawa, dlatego nawet wolę się wygadać i dostać za przeproszeniem zjeby żeby mi przeszło o tyle.
Fakt, że dużo przeszłam z moimi bobasami i mam nadzieję że trzecie dziecko już będzie zdrowotnie idealne od ciąży po dorosłość ;)
Rozumiem Cię, ja niestety mam tak od dziecka, długa historia.
Jeśli masz jeszcze złe doświadczenia to jest to totalnie zrozumiałe.
Raz, że sama ciąża to duża niepewność, brak możliwości kontroli, no nie jest to łatwe.
Ale faktycznie, czasem swoje obawy wystarczy powiedzieć na głos, a mózg łapie kontakt z rzeczywistością, kilka słow od innych może pomóc nabrać dystansu. Dobrze też przyjąć zasadę, że martwię się dopiero w momencie gdy mam czym. Ale wiadomo jak jest, czasem nasze myśli sprawiają nam więcej strachu niż rzeczywistość

Dzień dobry, u mnie bez zmian 😅 niestety pracuje w takim miejscu, że dostęp do ciasta jest bardzo ułatwiony 😂
1764657809450.png

Miłego dnia!

Ps. mam nadzieje, że moje zdjęcie nie spowoduje u Was mdłości,. jeśli tak, to przepraszam 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry