Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudownie, czekałam na takie wieściHejmelduje że mamy zdrowego bobasa na pokładzie
Wszystko jest w porządku, przy badaniu już nie było śladu po plamieniu, na USG pięknie pikało serducho
Ostateczny termin porodu 18.07.2026. Mam założona kartę ciąży, zwolnienie i nakaz oszczędzania się.
To bardzo dobre wieści!!Hejmelduje że mamy zdrowego bobasa na pokładzie
Wszystko jest w porządku, przy badaniu już nie było śladu po plamieniu, na USG pięknie pikało serducho
Ostateczny termin porodu 18.07.2026. Mam założona kartę ciąży, zwolnienie i nakaz oszczędzania się.
Ojeeej, cudownie!A to mój mały ludekwszytsko pięknie, książkowo, ma 2,5cm, serce bije 182. Ruszał się na tym usg już, jakie to piękne
Zobacz załącznik 1730367
Cudownie! Ale Wam zazdroszczę dziewczynyA to mój mały ludekwszytsko pięknie, książkowo, ma 2,5cm, serce bije 182. Ruszał się na tym usg już, jakie to piękne
Zobacz załącznik 1730367
Jeju jakie piękne zdjęcie. To już jest człowiek a nie krewetkaA to mój mały ludekwszytsko pięknie, książkowo, ma 2,5cm, serce bije 182. Ruszał się na tym usg już, jakie to piękne
Zobacz załącznik 1730367
CudownieHejmelduje że mamy zdrowego bobasa na pokładzie