Tralalala25
Fanka BB :)
toc to dye stealerPrzyszły testy i zrobiłam z rozwodnionych sików. Nie jestem do końca usatysfakcjonowana, ale przynajmniej widzę, że kreska dalej jestjak na rozwodniony mocz to chyba spoko.
Zobacz załącznik 1727875
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
toc to dye stealerPrzyszły testy i zrobiłam z rozwodnionych sików. Nie jestem do końca usatysfakcjonowana, ale przynajmniej widzę, że kreska dalej jestjak na rozwodniony mocz to chyba spoko.
Zobacz załącznik 1727875
nie, aż tak chyba nietoc to dye stealer![]()
skąd się wzięło to określenie?toc to dye stealer![]()
Oj tak i w każdej kolejnej ciąży chyba gorzej z tymi więzadłami...Z tym kichaniem mam tak samo.Myślę, że na logikę to mogą być też te więzadła obłe. Raz jak szybko pozycję zmieniłam to tak mnie dziwnie pociągnęło i czytałam o tym. Rzekomo te więzadła są naciągnięte jak macica rośnie. Naciągają się stopniowo. I trzeba delikatniejsze ruchy robić, bardziej uważać etc.. No na kichnięcie ciężko uważać
, ale z orbitrekiem to może być faktycznie sygnał, że za forsowne ćwiczenie. Może wystarczy zwolnić tempo i opór i będzie super?
![]()
stad, ze przy bardzo wysokiej becie ta kreska testowa ‚kradnie’ barwnik kontrolnejskąd się wzięło to określenie?![]()
Widziałam na kreskach, gratulacje i witamy rozgość sięCześć dziewczynyJa też chciałabym do Was dołączyć
U mnie termin apka i chat gpt wyliczają na 23.07, ale pewnie po wizycie u lekarza termin się skoryguje - owulacje miałam dość późno ( w 18dc). W 11 dpo beta 6,290 a wczoraj 13 dpo 36,400 więc przyrost wygląda ok , ale w poniedziałek zbadam raz jeszcze. Jestem po biochemie , poronieniu zatrzymanym (łyżeczkowanie w 10 tc ) i 1 donoszonej ciąży
Obyśmy wszystkie zostały tu do lipca
![]()
Hahahhahah padłamA odnosnie wzdec i bakow i bycia bronia biologiczna (@LadyCaro) to dzisiaj rano sie obudzilam i zobaczylam, ze nie ma mojego faceta w lozku i znalazlam go na kanapie w salonie. Jak sie zapytalam czemu tam spal to powiedzial, ze puszczalam takie baki, ze nie mogl zasnac xD