reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Skoro spadł śnieg stwierdziłam że zmienię wystrój na zimowy, wspięłam się zmienić zasłonki. Ciągnie mnie dołem brzucha, powiesiłam jedną i leżę 🫣🤦🏼‍♀️

reklama
A mnie chyba dopadło..🫣 od 3 dni nie jestem w stanie przełknąć nic oprócz pomarańczy, czuję okropny głód, ale na myśl o jakimkolwiek jedzeniu mnie skręca🥺 dziewczyny jak sobie z tym radzicie? Czytałam o jakiś tabletkach do ssania z imbirem, to coś daje?

A mnie chyba dopadło..🫣 od 3 dni nie jestem w stanie przełknąć nic oprócz pomarańczy, czuję okropny głód, ale na myśl o jakimkolwiek jedzeniu mnie skręca🥺 dziewczyny jak sobie z tym radzicie? Czytałam o jakiś tabletkach do ssania z imbirem, to coś daje?
hmmm, ja sobie radze w sumie tak, ze jak juz jestem na maksa glodna to jem i zwykle po tym rzygne 😂

Dziewczyny pisały też o tabletkach na receptę Xonvea i Bonjesta, podobno bardzo pomagają.

Dziewczyny pisały też o tabletkach na receptę Xonvea i Bonjesta, podobno bardzo pomagają.
Ja XONVEA brałam w pierwszej ciąży, a i tak rzygałam 5 miesięcy... Za to teraz po tych wtorkowych przebojach zaczęłam brac BONJESTE i śmiało mogę polecić! Jestem chyba najgorszym rzygaczem na świecie, a te mi pomagają🙈 Sama jestem w szoku ogromnym! W każdym razie Bonjesta ma podwójną dawkę tego co Xonvea :)

W poprzednich ciążach nic mi nie pomagało....

Ja wczoraj wieczorem również mdłości, dzisiaj cały dzień to samo.
Wszystko co biorę do ust, a mam cukrzycę c. Więc są to rzeczy na które z automatu nie mam ochoty, nie wchodzą. Jestem głodna, a jednocześnie mi słabo. Chyba z głodu rozbolała mnie głowa, kilka razy zrywało do wymiotów, ale nic nie wyszło.
Mam ochotę na zupkę chińską 🥹

Ja wczoraj wieczorem również mdłości, dzisiaj cały dzień to samo.
Wszystko co biorę do ust, a mam cukrzycę c. Więc są to rzeczy na które z automatu nie mam ochoty, nie wchodzą. Jestem głodna, a jednocześnie mi słabo. Chyba z głodu rozbolała mnie głowa, kilka razy zrywało do wymiotów, ale nic nie wyszło.
Mam ochotę na zupkę chińską 🥹
Totalnie Cię rozumiem :( dlatego ja robię kompromis, próbuję jeść zdrowiej, a jak to się nie udaje to w końcu jem to na co mam ochotę żeby cokolwiek w brzuchu zostało

reklama
Do góry