reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Chat gpt daje nadzieję 🙂 Spróbuj za 48h zrobić jeszcze raz.
Kochane jesteście, jednak ja jestem chyba realistką;) mam już dwie córki 14 i 7 lat:) ale też przez ostatnie 4 lata 3 poronienia w każdej HCG te wolno rosła, rosła do 7-8 tyg później poronienie. W każdej ciazy bilo serduszko i rosło Dzieciątko ale finał ten sam. Mam nadzieję że u Wam będzie wszystko dobrze ❤️

Kochane jesteście, jednak ja jestem chyba realistką;) mam już dwie córki 14 i 7 lat:) ale też przez ostatnie 4 lata 3 poronienia w każdej HCG te wolno rosła, rosła do 7-8 tyg później poronienie. W każdej ciazy bilo serduszko i rosło Dzieciątko ale finał ten sam. Mam nadzieję że u Wam będzie wszystko dobrze ❤️
Boję się że u mnie będzie to samo co u Ciebie w poprzednich. Bo miałam podobną sytuację poprzednio, a teraz też najpierw rosła książkowo, a później od 2000 rośnie mniej niż 100%. W mojej poprzedniej też miałam tak i serduszko zatrzymało się w 11 tc :(

reklama
Do góry