reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Jest zarodek 1,55 cm i jest serduszko 🥹

Załączniki

• IMG_2710.jpeg
    IMG_2710.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 35
U mnie update: pierwsze 🤮 poszły w ruch 😪😭

Dobrze, ze dzis nie pojechałam do biura... ale no od rana mialam mdłości i srednio sie czułam, wiec napisałam, ze dzis mnie nie bedzie w biurze. No i stało sie🤷‍♀️
No ja też dziś update podobny, bo rano miałam już wieksze mdłości, że aż prawie zwymiotowałam, rwało mnie jak nie wiem co. Orzechy pomogły. Miałam te mdłości tak do 12:00 może. A później po 16:00 jak byłam na spacerze - spaliny plus ludzie palący papierosy w oddali... Fuj. 🤮

Poza tym strasznie dziś śpiąca rano byłam, ale dzięki temu w końcu się wyspałam konkretniej, bo w nocy to z dwa razy się budzę na siku. A jeszcze pies potrafi czasem zbudzić, bo stwierdzi, że chce się poprzytulać.

reklama
Powodzenia na dzisiejszych wizytach :-)

Mnie zaczyna leciutko mulić od rana ale nie dam się przeczekuje to i kawy nie oddam🤗

Skręca mnie już do kolejnej wizyty… a ona dopiero 10 grudnia, to normalne że gin zaprasza ponownie dopiero po miesiącu? Aż mam ochotę wskoczyć gdzieś jeszcze na NFZ. Wiele osób mówi, że lepiej aby prowadzący pracował też w szpitalu…
Norma. Mnie w pierwszej ciąży też co 3-4 tygodnie zapraszał. Jednak że tamtą ciążę straciłam, to w tej muszę być co 2-3 tygodnie u niego. I bardzo dobrze. Chociaż łatwiej doczekać.

Do góry