Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to moje marzenie, u nas tragedia jak zawsze 
wierze, że i u Was to minie. A, że się popłakał jak krzyknęłaś to szok. Nieźle Was trenuje
musisz być twarda i nie ustępować, bo jak teraz się nauczy to póxniej jeszcze gorzej.
mojemu dziecku po prostu wystarcza 8,5h snu
a przecież 21 to i tak późno, nie będę jej trzymać do 22 żeby mi spała do 6-7. bez sensu. może jak zostanie tylko jedna drzemka to się jakoś poprawi. teraz spi 2 razy po 1,5h. Czy to dużo? może za długo jej pozwalam spać w dzień? nie mam już pomysłu jak to zmienić. 
przeraża mnie ta uprzejmość
szkoda, szkoda. może na następną wiosnę
byłyśmy też na chwilę w piaskownicy
dzieci ją interesują, że aż miło
Zosi na hustawkach podobało sie od razu, smiała sie na glos, ale jak ja wyjmowałam na tym placu na początku to taka sztywna była. Co do drzemek to ja mysle, ze 2razy po 1,5h to nie jest duzo, normalnie, one sa jeszcze małe i drzemki sa im potrzebne. Moze po prostu tyle godzin jej wystarcza i taki ranny z niej ptaszek.A Zosia juz od lutego w spacerówce popyla, tyle,że do tej pory na płasko była rozłozona, a teraz musialam podnieść oparcie bo siadała.