kemyt
Fanka BB :)
Paprotna widziałam kupon na fb. My byliśmy też we wtorek ale w heliosie i tak jak Wy za 13 zeta :-).
Widzę, że Wy sporo sami robicie. Położenie dla mnie paneli to abstrakcja
Spodobało mi się jeżdzenie w pudełku po pampersach. I czy do dobrej zabawy potrzbene są drogie zabawki. Wystarczy wyobraźnia. Przez to zatrzesienie zabawek niestety u dzieci z nią gorzej. Ja już nie będę kupować duzo zabawek. Nie pamiętam czy Wam pisałam jak byliśmy u teściów to Mikołaj wziął poduchę, zrobił sobnie z niej lade i zaczął bawić sie w sklep. Mi lampka się zapaliła, że mam pomysł na prezent pod choinkę. Kupimy sklep. Po chwili jakbym się przebudziła i mówię po co? Przecież dziecko w ten sposób rozwija wyobraźnie. Miałam przykład właśnie na Mikołaju. Zobaczył poduche i świetnie wymyślił sobie zabawe. W domu zrobilismy pieniądze i bawimy się a to w sklep a to w kawiarnie. Jak robi kawę to robi trrrrrrrr
On zadowolony bo cała rodzina bierze udział w zabawie. Tak to jest rodzice chcą dobrze ale warto czasem przystopować. Takie jest moje zdanie.
Pomysł z kartonem podkradniemy
Tymuś toleruje tylko barneya, jak Miki ogląda coś innego to w ogóle nie zwraca uwagi na tv. A ja nie powiem czasami barney ratuje mi życie
optymistic domek z widokiem na góry......WOW brzmi cudownie. Rozmarzyłam się......:-) Teściu już wie o waszych planach. czy póki co cisza.
Kamień z serca jak Bartuś chętnie chodzi do żłobka. Dobrze wiem, jak sie zostawia płaczące dziecko
.
Mnie znowu dopadł ból pleców. Dzisiaj idę na masaż. Wieczorem, aż sie popłakałam.
Miłego dnia :-)
Widzę, że Wy sporo sami robicie. Położenie dla mnie paneli to abstrakcja

Spodobało mi się jeżdzenie w pudełku po pampersach. I czy do dobrej zabawy potrzbene są drogie zabawki. Wystarczy wyobraźnia. Przez to zatrzesienie zabawek niestety u dzieci z nią gorzej. Ja już nie będę kupować duzo zabawek. Nie pamiętam czy Wam pisałam jak byliśmy u teściów to Mikołaj wziął poduchę, zrobił sobnie z niej lade i zaczął bawić sie w sklep. Mi lampka się zapaliła, że mam pomysł na prezent pod choinkę. Kupimy sklep. Po chwili jakbym się przebudziła i mówię po co? Przecież dziecko w ten sposób rozwija wyobraźnie. Miałam przykład właśnie na Mikołaju. Zobaczył poduche i świetnie wymyślił sobie zabawe. W domu zrobilismy pieniądze i bawimy się a to w sklep a to w kawiarnie. Jak robi kawę to robi trrrrrrrr
On zadowolony bo cała rodzina bierze udział w zabawie. Tak to jest rodzice chcą dobrze ale warto czasem przystopować. Takie jest moje zdanie. Pomysł z kartonem podkradniemy

Tymuś toleruje tylko barneya, jak Miki ogląda coś innego to w ogóle nie zwraca uwagi na tv. A ja nie powiem czasami barney ratuje mi życie

optymistic domek z widokiem na góry......WOW brzmi cudownie. Rozmarzyłam się......:-) Teściu już wie o waszych planach. czy póki co cisza.
Kamień z serca jak Bartuś chętnie chodzi do żłobka. Dobrze wiem, jak sie zostawia płaczące dziecko
. Mnie znowu dopadł ból pleców. Dzisiaj idę na masaż. Wieczorem, aż sie popłakałam.
Miłego dnia :-)

, mi jeszcze nigdy całej nie zjadła. Wczoraj czytaliśmy umowę do 2:30 w nocy, miałam Wam poodpisywać ale nie miałam kiedy, mała ma już 12 zębów wyszy nam w ciągu ostatnich dni 2 dolne 4 ale jedna dopiero co się przebiła i cała jeszcze nie wyszła. Moja mama w zeszłum roku piekła pierniczki bo ją poprosiłam o to i wyszły jej pyszne, w tym roku też je upiecze ale musi odnaleźć przepis. Jak znajdzie ten wypróbowany to Ci go prześlę.
no więc lipa, muszę przesunąć montaż drzwi bo jak mi je założą skoro nie ma jescze wszytskich podłóg, a gość od wykończenie mówi, że ma ciężki sprzęt i szkoda niszczyć panele. No i ma rację, niestety. Tylko ja nie mogę tego przezyc, bo podłogi stanowią 50% wartości kredytu jaki wzieliśmy na wykończenie, więc muszą być położone w całości, żeby wypłacili pozostałą część. Za łatwo by było jakby wszystko poszło zgodnie z planem, 2 tygodnie straciliśmy czekając na prąd